Kana oma aia umbrohugaFoto: Laura Strandberg
7. aprill 2019, 12:42
RETSEPT | Kana oma aia umbrohuga
See toit saab õige maitse just sulle käepärase värske umbrohuga! Peale selle, et roog mekib oivaliselt, on see ka odav ja vitamiinidest pungil. Valmistamiseks kulub 30 minutit, millele lisandub maitsestumise aeg ning jagub neljale.
4 kanakintsufileed
Marinaad:
3 küüslauguküünt
punt võilillelehti, karulauku või muud meelepärast
0,5 dl oliiviõli
jahvatatud meresoola
1. Marinaadi tegemiseks surista puhastatud küüslaugud, võilillelehed ja oliiviõli saumikseriga mõnusaks pastaks ning maitsesta soolaga.
2. Määri kanakintsud mõlemalt poolt korralikult pastaga kokku ja aseta tunnikeseks külma maitsestuma. Osa umbrohupestost jäta ka serveerimiseks.
3. Prae kanafileed mõlemalt poolt kuumas oliiviõlis küpseks ja serveeri salatiga!