Head ideed, kuidas suvi pere jaoks vahvaks muuta.Foto: Foto: Pixabay.com
Nipid
25. juuni 2018, 16:02

Muuda suvepuhkus eriliseks!

Kõik inimesed ootavad suvist puhkust, et saaks korra end lõdvaks lasta. Värskes Nipiraamatus jagavad lugejad vahvaid lugusid, kuidas nemad puhkavad.

Nii muudad suvepuhkuse eriliseks

·     Võimalusel veeda aega maal. Kõige mõnusam suvine puhkus on ikka maal, võimalusel vanemate või vanavanemate juures. Nii pääsed linnakärast eemale ja sul on võimalus end kõigest välja lülitada.

·     Naudi loodust. Võta loodusesse kaasa kogu pere, kindlasti lapsed. Uurige üheskoos putukaid, marju, seeni ja taimi. Nii on põnevat tegevust ja saate uusi teadmisi.

·     Kaasa kõigesse ka lapsed. Jaga neile lihtsamaid maatöid! See on neile põnev ja hoiab nad tegevuses.

·     Leia aega, et olla koos lähedastega. Puhkuse ajal veeda aega koos lähedastega ja leia hetk, et külastada ka kaugemal elavaid sugulasi.

"Sõidame autoga mööda Euroopat."

Karima Bizid (38):

"Meie suuremad lapsed on 17, 11 ja 7 ning kõige noorem seitsemkuune. Enamasti läheme suviti reisile kogu perega, sest siis on odavam kui talvistel koolivaheaegadel. Tavaliselt hoiame talvel juba selle mõttega raha kokku, et suvel korralikult puhata.

Et võimalikult palju loodust ja erinevaid kohti nautida, reisime pigem autoga. Tavaliselt sõidame ringi Itaalias ja Prantsusmaal. Kuna elame praegu perega Prantsusmaal, üritame korra suvel ka Eestisse jõuda. Eestis on suvi ilus ja pole nii kuum kui Kesk-Euroopas.

See aasta on meie suvepuhkus natuke teistsugune. Sel aastal otsustas meie vanim laps, et kui kool läbi, läheb ta kohe Eestisse. Meie teiste lastega rändame samal ajal Tuneesias. Plaanime varbad meres hoida, puhata ja palju kala süüa. Veel plaanime minna mitmeks päevaks skorpionijahile.“