Ammuta häid ideid nädalavahetuseks! Foto: Foto: Pixabay.com
Kodu ja Aed
29. juuni 2018, 16:28

4 viisi, kuidas kasutada taimi kujunduselemendina

Toataimedest on saanud üks kuumimaid sisekujunduselemente. Kindlasti ei ole nende koht enam seina ääres riiulis, vaid neid võib leida nii laest rippumas kui diivanilaua klaasi alt. Ideede seemiseks vaata neid inspiratsioonikilde!

1. Rustikaalne lillelühter

Puidust raami küljes rippuv lilleseade sobib ideaalselt talukööki või suvilasse. Suvel võib see kaunistada ka katusealust terassi ning talveks saab selle tuppa tuua. Metallvõrgu vahele pikitud erivärvilised elusad lilled toovad tuppa tõelise lillelõhna ja -ilu, kuid ka kunstlilledega versioon näeb välja elegantne.

2. Ronililled seinal

Pane ronitaimed kasvama mööda huvitavat tugineina või -elementi ning tapeeti pole seina vajagi. Elava taimega kaetud sein on pidevas muutumises vastavalt sellele, kuidas see kasvab ja õitseb.

3. Pane mööbel elama!

Miks ei võiks taimed kaunistada diivanilauda? Sukulendid on vastupidavad taimed, mida pole vaja väga tihti kasta. Seetõttu on neid hea kasvatada näiteks diivanilaua klaasi all.

4. Lilled riidestangel

Makrameestiilis lillepoti hoidjad on tõeliselt suur hit. Kui lakke ei taha konksu panna, siis võib lillepotid riputada hoopis riidestange külge. Nii saad need paigutada just sinna, kuhu vaja.