Külasta suvel erinevaid festivale!Foto: Foto: Pixabay.com
Nipid
12. juuli 2018, 10:03

Festivalihundile! Mõnusa festivali nõuanded

Suvi on täis ahvatlevaid muusikaüritusi ja festivale, mida tahaks kindlasti külastada. Selleks et festivalidest täit mõnu tunda, mõtle läbi alljärgnevad asjad.

Osta pilet eelmüügist. Võimalusel plaani ürituse külastus varakult ette, nii saad pileti soodsamalt. Kohapealt ostes on pilet kallis ja kassajärjekord võib olla tüütult pikk.

Auto või ühistransport? Suurematel üritustel on parklad pilgeni täis või on ligipääs festivalile autoga keeruline. Uuri, kas sündmuspaika saab ka bussi või rongiga. Tuntud festivalidele on kindlasti minemas ka sõpru ja tuttavaid, kellega autot jagada.

Ööbimine. Kui sa ei plaani pärast kontserdipäeva kohe koju sõita, broneeri varakult hotellituba või voodikoht kodumajutuses. Enamasti on festivalidel ka telkla.

Putukad ja külm. Ole valmis igasugusteks ilmastikuoludeks. Paki kaasa sääsetõrjevahend, päikesekaitsekreem, vihmakeep ja soe istumisalune.

Lapsed. Osale festivalidele sobib kaasa võtta ka lapsed. Kui mudilased kaasa võtad, kleebi nende riietele igaks juhuks silt lapse nime ja oma telefoninumbriga või seo see info talle paelaga käe ümber. Nii leiab laps su kaotsi mineku korral kiiremini üles.