Paki kohvrit nutikalt!Foto: Foto: Pixabay.com
Nipid
20. juuli 2018, 10:21

NIPID: paki kohvrit nutikalt

Selleks et midagi vajalikku reisile minnes koju ei ununeks, ei piisa ainult läbimõeldud nimekirjast. Seljakoti ja kohvri puhul on sama oluline, et kõige vajamineva jaoks oleks piisavalt ruumi.

Rullides voldivabaks

Selle asemel, et lapata riided kokku, keera need ühe-või mitmekaupa rulli. Peale ruumisäästmise ei pea sa rõivaid rullides vaatama sihtkohta jõudes tõtt triikimist vajava hunnikuga.

Praktilised läätsekonteinerid

Need keeratava kaanega minitotsikud on lekkimisvabad ja piisavalt pisikesed, et hoida suurte purkide ja pudelite arvelt ruumi kokku. Igasse lahtrisse mahub ligi nädalajagu juuksegeeli, näokreemi, aaloegeeli või muud määritavat, mida sa muidu originaalpakendis kaasa pakiksid.

Mitte ainult jalavarjud

Kui sa ei suuda otsustada, kas nädalalõpu väljasõidul on ikka vaja kolme paari kontsakingi, õigusta nende kaasavõtmis muul moel. Kingad sobivad imeliselt šampooni- ja palsamipudeli hoiustamiseks. Samuti hoiavad pudelid nii kingade vormi.

Juhtmetoos

Suvistel reisidel on loomulik, et päikseprillid püsivad peas peaaegu reisi algusest lõpuni. Et prillitoos ei peaks enamiku ajast nukralt üksi veetma peida selle sisse tehnika: mobiililaadija, patareid, mälupulk ja kõrvaklapid.

Ettevalmistused kohtingule

Paki sõrmused ja kõrvarõngad kaasa rohukarpides - nii püsivad paarilised koos ja su kaaslane ei pea sinu järel ootama.