Kaunid ripsmedFoto: Bru-nO, Pixabay
Nipid
10. august 2018, 20:47

Jumestaja soovitab! Kuidas saada kaunid ripsmed?

Kas tahad pikemaid, veidi sassis või rohkem koolutatud ripsmeid? Meigikonsultant ning jumestaja Maarja Koppel annab nõu, millist ripsmetušši valida. 

Dramaatilisus ja volüüm

Ripsmetušši valik oleneb sellest, millist tulemust soovid. Volüümi annavad suure harjaga klassikalised ripsmetuššid, ripsmekarva pikendavad ja eraldavad kummiharjaga tuššid. Viimaste puhul kumer hari koolutab ning segamini harjased jätavad ripsmekarva veidi sassi. Maarja soovitab sügavmusta tooni ripsmetušši eriti dramaatilise ilme saavutamiseks. See toon sobib hästi neile, kel on loomulikult tumedamad ripsmed. 

Kasuta mitut erinevat ripsmetušši

Lühikeste ripsmetega võiks kasutada pigem klassikalist kui liiga suurt harja. See eest pikemate ripsmete rõhutamisega tuleb hästi toime väiksem kummihari. Selleks, et anda pikkusele lisaks ka volüümi võib ripsmed veel üle käia teise ripsmetuššiga.  Koolutava efektiga ripsmetušš aitab neid kel hästi sirged ripsmed ning kel juba loomulik kaar olemas rõhutab seda veelgi. Maarja on oma kogemusest näinud, et pole vaja karta omavahel kombineerida erineva efektiga tooteid. 

Jumestaja kavalad nipid

Selleks, et saavutada suurem eraldatus ja maksimum pikkus on Maarja kasutanud head nippi. "Hoian alati vana ripsmetušši kuni selle parim enne kuupäevani alles. Kui selles on veel piisavalt tušši värvin sellega esimese kihi. Tavaliselt on uues tuubis palju toodet ja see kipub ripsmed kokku kleepima. Vana tušš hoiab selle ära andes ühtlasema tulemuse. Nii ei hakka tušš ka pudisemise," õpetab jumestaja.

Teine hea nipp on neile, kellel kipub ripsmetušš silmalaugu määrima. Selle saab ära hoida kandes kogu lau ulatuses puudrit või matti nahatooni lauvärvi. Lisaks sellele, et ripsmetušš ei määri püsib ka lainer paremini.

Kaunid ripsmed Foto: Bru-nO, Pixabay