Tervislik amps!Foto: Foto: Pixabay.com
30. august 2018, 10:04
BLOGI | Magus suhkruvaba kõrvitsaseemnemartsipan
Klassikalist martsipani tehakse mandlijahust, munast ja suhkrust. Proovi hoopis põnevamat ja tervislikumat versiooni kõrvitsaseemnetest. Retsepti leidsime blogist "Tuuli – tervis ja elustiil".
Vaja läheb:
150g kõrvitsaseemneid
50g päevalilleseemneid
steeviat
veidi soola
köögikombaini/võimsat blenderit
Tee nii:
1. Vala seemned köögikombaini ning purusta seni kuni tekib õrnalt tükiline, pehme, kleepuv ja voolitav mass.
2. Lisa steevia, näpuotsatäis soola ning blenderda veelkord segu ühtlaseks.
3. Võta segu köögikombainist välja ning säilita külmkapis, näiteks õhukindlas karbis või kotis. Maiusta kas niisama või valmista maitsvaid komme!
Loe pikemat postitust SIIT!