Hubane üürikoduFoto: StockSnap, Pixabay
Nipid
12. september 2018, 16:02

NIPID | Muuda üürikorter hubaseks!

Kõledasse ja tühja üürikorterisse on meist paljud pidanud kolima. Et seda kiirelt mugavamaks muuta võta eeskuju nendest lihtsatest nippidest.        


Loo mugav üürikodu nii:

  1. Värvi seinad. Kui omanikud lubavad, värvi mõni sein üle. See on kõige lihtsam viis, kuidas saavutada ilusat ja endale meeldivat olemist. Tapeetimine on kindlasti palju ajamahukam. Muide, värvida saab ka tavalist tapeeti!
  2. Vaheta sahtlinupud. Sahtlite ja kappide nuppe on väga lihtne vahetada vingemate vastu. Ja kui kolid, saad uued nupud kaasa võtta ja vanad nupud jälle tagasi keerata.
  3. Planeeri puurimistööd. Üheksa korda mõõda, üks kord lõika. Pane täpselt paika kohad, kuhu augu puurid, et ei peaks pärast valesti tehtud auku pahteldama ja üle värvima hakkama.
  4. Vaip. Üks mõnus kvaliteetne vaip muudab toa palju hubasemaks. Lisaks toimib see helisummutina ja selle alla saab peita koleda põranda.
  5. Iseseisvad riiulid. Investeeri riiulitesse, mida ei pea seina külge kinnitama. Nii ei pea seintesse auke puurima.
  6. Pildiraamid! Pane pere-, lemmikloomafotod või ilusad meemid pildiraamidesse, et nendega uus korter eriti koduseks muuta. Vaheta pilte näiteks hooajaliselt, et tekitada põnevust.
  7. Investeeri õigetesse asjadesse. Kui tahad midagi väga kallist osta, mõtle, kas saad selle uude koju kaasa võtta. Veidi rohkem tasub kulutada nt riiulitele, voodipeatsile jmt.
  8. Teip on parem kui kruvi. Üürikorteri puhul eelista alati kahepoolse teibiga kinnitatavaid nagisid, et jällegi vähendada aukude tegemist seintesse.
  9. Peegel. Peeglid muudavad ruumid suuremaks ja heledamaks. Lisaks saad need alati kolides kaasa võtta. Seega kasuta neid kasvõi igas toas.
Hubane üürikodu Foto: StockSnap, Pixabay