Loo kodus hea energiaFoto: JayMantri, Pixabay
Kodu ja Aed
21. september 2020, 09:36

Ei tunne ennast kodus hästi? Lihtsate nippidega saab koju tuua hea energia

Hea energiaga kodus on mõnus olla nii sinul, su perel kui sõpradel. Need kaheksa nippi aitavad luua mõnusa ja hubase kodu.

Korista kodu üleliigsest. Mida vähem on kodus asju, seda parem on olla. Viska ära või anneta kõik asjad, mida sa enam ei vaja. Tee suurpuhastus ka raamaturiiulis – jaga laiali need teosed, mis sind enam ei kõneta. Kui üleliigsest on lahti saadud, siis pese aknad, tõmba kõikjalt tolmu, sest mida puhtam on kodu, seda paremini seal ennast tunned.

Vaata üle mööbli paigutus. Kui tunned, et mõnes toas on justkui midagi valesti, siis paiguta mööbliesemeid ringi. Õige mööblipaigutus aitab energial ruumis liikuda.

Uuenda sisustust. Vaheta välja vanad padjad, osta diivanipatjadele uued katted, loo toas uus ilme hoopis teist värvi kardinatega. Vahel on vaja vähe, et kodus tekiks hoopis uus tunne.

Loo omapära. Mõtle, mis on need asjad sinu kodus, mis annavad edasi sinu olemust. Sisustusajakirjast kopeeritud kodu on tihti isikupäratu ning ei tekita kodutunnet.

Puhasta kodu energeetiliselt. Selleks on hea kasutada viirukeid, naturaalseid küünlaid või salveilehti.

Elusta kodu lilledega. Toalilled puhastavad õhku ja maandavad stressi. Taimed on head sisustuselemendid, mis lisavad kodule omapära.

Paranda katkised asjad. Poolik remont ja katkised asjad tekitavad stressi ning seetõttu ka halba energiat. Kui kohe pole töid võimalik lõpetada, siis tee neid järk-järgult.