Kerly on personaaltreener ja mentorFoto: Kerly Saarkoppel
Nipid
23. september 2018, 16:03

VIDEO | Online-mentor Kerly Saarkoppel jagab häid nippe, kuidas muuta oma unistused reaalsuseks

Kas unistad ikka nii, et need ka täide läheksid? Videos jagab Balil elav eestlanna Kerly nippe, mis on aidanud temal olla enesega rahul ja õnnelik. Unistused on täitumiseks!

Kes on Kerly?

Kerly Saarkoppel on online mentor, kes aitab inimestel tuua positiivseid muutusi oma ellu. Varasemalt on ta elanud Inglismaal, Kreekas, Austraalias ning hetkel resideerub Balil. Enne veebi kolimist töötas ta personaaltreenerina, aga sai üsna pea aru, et tōeline muutus algab mõtlemisest.
Nüüd aitab ta naisi Awaken The Goddess Coaching liikumisega, kus ta kasutab NLP ehk Neuro Lingvistilise Programmeerimise tehnikaid. See tähendab mōtete ja emotsioonide mustrite muutmist, hüpnoteraapiat, enda kogemuste jagamist ja personaalset nōustamist.
Kerly ise usub, et elus on kōik vōimalik ja vaja on vaid eemaldada need uskumused ja mōtted, mida vaja pole ja panna fookus sellele, mis meid aitab.

Jälgi Kerlyt!

Igapäevaselt postitab ta oma Instagrammi ja Facebooki gruppi Awaken The Goddess Coaching Tribe videoid erinevatel inspireerivatel ja harivatel teemadel.