Magustoiduks luksulik jõhvikakreemFoto: Laura Strandberg
28. september 2018, 21:18
BLOGI | Lihtne ja kiire retsept - jõhvika-kodujuustu magustoit
Head magustoidud valmivadki kiirelt. Selles blogi My Cooking Affair kergelt hapukas magusroas on vaid viis koostisainet.
Antud kogusest jagub neljale
400 g kodujuustu jogurtiga
200 ml vahukoort
100 g jõhvikaid
80 g suhkrut
80 g riivitud valget šokolaadi
1. Purusta jõhvikad kahvliga poole koguse suhkrust.
2. Vahusta vahukoor ülejäänud suhkruga.
3. Sega kodujuust vahukoore ja purustatud jõhvikatega
4. Jaga klaasidesse ja serveerimisel puista üle riivitud valge šokolaadiga.
Nipp: Võid ka varem valmis teha ja peale valmimist külmas hoida!
Vaata retsepti koos kaunite piltidega siit
Magustoiduks luksulik jõhvikakreem Foto: Laura Strandberg