Pesu valgeks loodussõbralikultFoto: StockSnap, Pixabay
Nipid
21. oktoober 2018, 13:00

Hea toode - pesu valgeks naturaalselt ja loodussõbralikult!

Unusta vesinikuhaisune vannituba ja vali sama hea, kuid neutraalse lõhna ja ilma liigse keemiata toode. Pesu on valge ja loodus tänab sind!

Sonetti plekieemaldaja-pesuvalgendi on keskkonnasõbralik õrn pesuvalgendaja, 100% biolagunev ja sobib ka allergikutele. Toode sobib plekkide eemaldamiseks nii valgel kui ka värvitud puuvillasel, linasel ja segakiududest tekstiilil. Lubab kaotada kohvi-, tee-, puuvilja-, rohu-, vereplekid ning kirgastada kirjut pesu ning valgendada valget. Sonett ei sisalda ensüüme, sünteetilisi lõhna-, värv-, säilitus- ega pleegitusaineid.

Kuidas töötab?

Kuna Sonetti valgenduspulbri koostises ei ole ka naftakeemiast valmistatud pleegitusaineid, siis aktiveerub see pesumasinas alles 50°C juures. Aga kui jätad riided ööks likku, siis aktiveerub pesuvalgendi juba 30°C juures. Toodet lubatakse lisada ka nõudepesumasinasse! Kui pulbrit korduvalt pesu pesemisel pesuainele lisaks kasutada, tõkestab see pesu kolletumise.

Testisime!

Valgendi hakkab pesukausis veega kokku puutudes usinasti susisema ja tekitab korraliku vahuhunniku. Testitud hall padjapüür sai valgemaks ning nägi peale pesu välja nagu uus. Vesi see eest muutus päris sogaseks. Pesumasinas töötas samuti hästi - vanad voodilinad olid säravamad ja mõned vanad plekid kadunud.

Plussid ja miinused

+ on loodussõbralik
+ naturaalsete koostisosadega
+ keemiavaba
+ sobilik ka nõudepesumasinasse
+ toimib ka jahedas vees
- on kallim kui mitmed teised tooted
- ei muuda kangast nii valgeks nagu tavaline vesinikku sisaldav valgendi

Hind: 4.50 (450 g), Sinu looduskosmeetika

Pesu valgeks loodussõbralikult Foto: StockSnap, Pixabay