Malmpannil on omad eelisedFoto: Engin_Akyurt, Pixabay
Nipid
21. oktoober 2018, 13:09

NIPID | Ära kuluta raha uue teflonpanni peale! Vaheta see hoopis aastaid vastupidava toote vastu

Malmpann oli tegija ammu enne teflonit ja on siiani parim pann, millel muna praadida või liha smoorida. Panni hooldamine võib tunduda vaevarohke, ent see-eest peab ta ka palju kauem vastu, kui tema noored kolleegid.

Hoolda malmpanni nii:

1. Pärast kasutamist ära oota panni jahtumist, vaid kalla kohe pannile kuum vesi.
2. Hõõru pann üle käsna või tugeva naturaalsete harjastega harjaga.
3. Hõõru pannilt viimasedki toidujäänused peensoolaga.
4. Loputa pann veega üle ja kuivata täielikult köögipaberiga.
5. Nirista pannile tilgake õli ja hõõru pann sellega kokku.
6. Löö pann majapidamispaberiga läikima ja pane kuiva kohta.

Allikas: www.kitchn.com

Malmpannil on omad eelised Foto: Engin_Akyurt, Pixabay