Mõnusalt nostalgilised tatrasõrnikudFoto: Jazzinokitchen
Toiduuudised
7. november 2018, 14:49

BLOGI | Nostalgilised tatrasõrnikud

Blogi Jazzinokitchen kulgeb nostalgiaradadel ning on valmistanud sõrnikuid. Neid võib serveerida nii hapukoore, maitsestamata jogurti kui koduaia marjadega.

Sõrnikute jaoks läheb vaja:
380-400 g teralist väherasvast kohupiima
2 munakollast
2 triiki sl rafineerimata roosuhkrut või kookospalmisuhkrut
4 kuhjaga sl toortatrajahu
0,5 tl soola
praadimiseks õli
serveerimiseks hapukoort või maitsestamata jogurtit, marju

Valmista need nii:
1. Sega kõik ained ühtlaseks ning lase veerand tunnikest seista.
2. Vormi käte vahel 6-7 sõrnikut ning prae nad madalal kuumusel mõlemalt poolt kuldseks.
3. Pane pannile kaas ning lase veel mõned minutid järelvalmida, et ka pontsakamad sõrnikud keskelt korralikult läbi küpseksid.
4. Serveeri soojalt hapukoore või maitsestamata jogurti ja marjadega.

Vaata postitust siit. 

Mõnusalt nostalgilised tatrasõrnikud Foto: Jazzinokitchen