Nipid
10. november 2018, 18:14

Head nipid: kuidas veeta vahva päev issiga

Loomulikult ei kahtle keegi, et isad kodus lastega suurepäraselt hakkama ei saaks. Vastupidi - see on tõeliselt lõbus aeg! Seega, kui peaks tekkima võimalus lastega omaette olla, haara sellest kahe käega kinni. Siin sulle paar nippi, et paar tundi või päevake ilma emata vastu pidada!

Lustlikud retseptid

Paku friikartulite ja ketšupi asemel hoopis taldrikut, millel piklikuks lõigatud õunaviilud ja maasikamoos. Praemuna asemel aga törts jogurtit, mille peal poolik aprikoos.

1-2-3 ja pats ongi valmis!
Tütar on vaja lasteaeda viia, aga tema juuksed on veel täiesti sassis! Kui suudate kiharad sirgeks kammida, siis patsi tegemiseks on riskialtile issile järgmine nipp: keri patsikumm ümber tolmuimeja toru, pane masin käima ja tõmba juuksed ettevaatlikult torusse. Lükka patsikumm juuste ümber ja ongi hobusesaba valmis. Vaata lähemalt videost.

Tantsu- ja laulupidu

Kui võhma jagub, korraldage miniatuurne tantsu- või laulupidu. Issi valib laste soovide järgi muusika välja ja paneb käima ning pidu võibki alata. Vihtuge tantsu nagu jaksate ja laske kogu energia välja. Sa ei kujuta ette, kui kiirelt nad õhtul magama jäävad!

Minge koos loodusesse

Mis saab mõnusam olla, kui üheskoos üks väike matk värskes õhus teha. Avastage loodust, seal olevaid puid ja loomi. Isal on hea võimalus lastele rääkida, mida nad näevad.