Seebi kasutusala on väga mitmekülgneFoto: Pezibear, Pixabay
Uudised
19. november 2018, 12:11

Uudistoode kodus | Imeline seep mitmeks otstarbeks!

Dr. Bronner’s on populaarne nimi üle maailma ja seda põhjusega. Naturaalsed, sünteetiliste lõhna-, värv- ja säilitusainete vabad tüki- ja vedelseebid on 100% biolagunevad ja väga mitmekülgsed.

Eeterlike õlidega segatud seebid on erinevate kasutusvõimalustega. Milleks kõigeks neid kasutada ei saa! Näiteks piparmündiga seepi saab kasutada auru- või jalavanni tegemiseks, hambapastaks (kuigi jah, maitseb ikka nagu seep) või suuloputusvahendiks. Samas kui lõhnatu seebiga saab pesta puuvilju, õrna beebi nahka ja lemmikloomi. Lavendliseep peletab taimekahjureid, teepuuõliga saab lahti jalaseenest ja tsitruseline seep sobib nõudepesuks.

Kuidas toimib?

Mitmeks otstarbeks. Proovisime tsitruselõhnalist dr.Bronner’s vedelseepi ja olime tõeliselt üllatunud. Kuna tegu on kontsentraadiga, siis tuleb seepi kindlasti lahjendada, et ta kasu asemel hoopis kahju ei teeks. Seepi sai kasutada hästi käte, keha ja näo puhastamisel. Segasime kontsentraadi pudelis veega valmisseguks, millega puhastasime köögis lauapindu. Proovisime ka pesu pesta ja plekke eemaldada.
Looduslik vahuaine. Erinevalt tavalistest seepidest tekitas see testtoode tohutu koguse vahtu. Üllatusime, et see polegi keemiliste ühendite lisamise kõrvalnähtus vaid puhas loodus. Seebid sisaldavad erinevaid seebistatud õlisid nagu näiteks kookos-, oliivi- ja kanepiseemneõli ning taimset glütseriini ja tsitrushapet. Kuna kasutamiseks kulub toodet vähe, siis väikesest pudelist jätkub veel kauaks!
Kulmud korda! Piparmündi tükiseepi proovisime raseerimiseks (milline kreemine vaht!) ja ka kulmude korrigeerimiseks. Niiske kulmuhari tuleb hõõruda vastu seepi ja sellega omakorda kulmud korda harjata. Seebiga kaetud kulmud on hoiavad väga hästi just nii nagu kammitud said.

Plussid ja miinused

+ võimalus toote mitmekülgseks kasutamiseks,
+ toodet jätkub kauemaks, kuna on kontsentraat,
+ looduslikud koostisosad,
+ sobilikud allergikutele, veganitele,
+ ei sisalda mineraalõlisid, parabeene, silikoone ega PEG-ühendeid
+ ümbertöödeldud pakend
- esialgne suurem väljaminek

Hind: 240 ml pudel 10.90 eurot
Greencosmetics.ee