Jõulud

LASTEFOND: loobu tarbetu jõulukingi tegemisest, toeta hoopis haigete laste ravi! (18)

LISA KOMMENTAAR

sel aastal ei mõista10. detsember 2018, 10:37
Lastefond teeb kahtlemata väga vajalikku tööd ja inimestel peabki olema võimalik toetada erinevaid abistavaid fonde või asutusi, kui neil on selline soov. AGA. Hea Lastefond - teie praegune kampaania hakkab vaikselt vastupidist efekti saavutama. Inimeste tülitamine kaubanduskeskustes ja nüüd siis kinkide kuulutamine tarbetuteks. Kui ma tahan aidata, siis ma teen seda. Aga pealetükkiv ja hinnanguline suhtumine-suhtlemine ei tee teile au.
lõpeta ära10. detsember 2018, 10:30
Tuhanded lapsed saavad iga päev arstiabi ja seda täitsa tasuta ehk siis riik maksab. Ei jää ühelegi lapsele pimesooleoperatsioon tegemata ega kopsupõletik ravimata. Alati jääb aga haruldasi haiguseid ja ülikalleid ravivõimalusi, mida ei saa maksta ühisest rahakotist, sest sa ei saa anda ühe raviks muidu kolmesajale mõeldud raviraha ning põhjatu see kott pole. Annetamine on olemas ka ülirikastes riikides. See on ühiskondlikult oluline nähtus ja vägagi vabatahtlik.
mitte annaetaja9. detsember 2018, 23:26
Jällen hakkab see kerjamine pihta .Ma tahaks küsida karmilt - kus on riik . Riigil pole olnud kunagi nii palju raha kui praegu majandusbuumi ajal aga ikka pole raha laste ravimiseks. Siis on viga juba süsteemis kes ei mõista riigieelarvet mõistlikut jaotada . Pealegi on Tartu ülikool pööraselt rikas asutus ja sealt võiks ametnikke ja teadlasi koondada kelledest nagu nii tolku pole koondada ja vabaneva raha anda laste raviks. Tegelikult võiks üldse selle fondi laiali saata sest laste ravi on sotsiaalministeeriumi ja haigekassa probleem ja lausa vastik vaadata kuidas see fond raha kerjab .
huvitav9. detsember 2018, 07:49
palju läheb fondi haldajate kontori peale?
Kati6. detsember 2018, 19:35
ENAM ei anneta sentigi.Kui just otse inimesele
jaan3. detsember 2018, 08:46
hakkab jälle kerjamine pihta
miks30. november 2018, 19:28
on minu perele ja sõpradele tehtav jõulukink tarbetu
29. november 2018, 21:35
need annetuste soovimised paluks toompeale riigikogulastele suunata,neil pappi küll,jätke väikesepalgalised palun rahule oma santimisega.
repetitio mater studiorum est28. november 2018, 11:57
Kordan. Korjandus KOHESELT läbi viia Valitsuses, Kuningalossis, Superministeeriumis, annetus ei tohiks olla alla % 10 aastasissetulekutest (nii käseb Euroba Püha Raamat Kurran). Kui see on lastele ja vähihaigetele, puudega inimestele tegelikult ka üle kantud, siis hakake santidelt santima ja avaldage see reklaam. Korjanduskastidega jooksu alga!
Vanaema Ülle27. november 2018, 21:21
vot mõttetut heategevuslikku jõulukaarti ma nüüd küll ei soeta, ka ei toeta rahaliselt ravi (selleks on riik) ja tarbetuid jõulukinke ka ei tee, sest vaese inimesena kingin ma lasteperedele ikka vajalikke asju! aga ega rikkad seda mõista, anname neile andeks!
Albert126. november 2018, 19:54
Minul on lapsed ja lapselapsed! Esialgu on nemad minulle VEEL KÕIGE TÄHTSAMAD!
sant ja penskar ka veel 26. november 2018, 18:44
Oot , oot jätan oma lapselapsed jõulukingitustest ilma ja annetan selle raha ... haigetele ( võõrastele ) lastele , sorry aga millega ma oma lastelastele seletan sellist vangerdust !???Ja paljuga m e i e . r i i k . toetab- toetaks , häbi , vaeste käest küll tore santida - -kerjata . Oleks noorem laseks taha vaatamata siit maalt jalga ,iga päev käib üks kerjamine ja hullemaks veel läheb ... jõulud tulemas .
Defineeri26. november 2018, 17:44
"tarbetu jõulukink" ja kes sellest ilma tuleb jätta? Eesti riigis on raha üks kummaline nähtus: kellel seda on sellele kummutatakse juurde iga võimaliku ja võimatu põhjendusega, kellele aga tegelikult vaja oleks (vanad, haiged/haiglad, lapsed, invaliidid, töötud, üksikemad), neile kerjatakse teiste samasuguset käest.
Milvi26. november 2018, 14:51
mina võin oma pensionist 5 euroga toetada-see mind vaesemaks ei tee,aga ajab marru kui riigikogulased oma hüvitised külma kõhuga vastu võtavad.Häbi,meie riigis on pensionärid nagu kerjused ja toetame ikka rikkaid Kreeka pensionäre!!!
alice26. november 2018, 14:47
Mille jaoks meil riik on, aru ma ei saa???? Ikka kerjatakse inimeste käest. Pagulastele jagub, tulgu vaid ja elagu ilma, et üldse miskit tegema peaks. Kui oma inimestele miskit tarvis, siis on eelarve lõhki. Enne jõule ajavad ka hinge kurjaks. Mina kodanikuna täidan iga päev oma kohust ja ikka on vähe. Vägisi tekkib küsimus, kas sellist Eestit me tahtsimegi? Ja mitte keegi ei tule mulle ütlema, kas ma teen jõulukinke või mitte. Midagi ilusat võiks ikka alles ka jääda.
Nonii.26. november 2018, 12:35
Jah,mõttetuid kinke ei ole tõesti vaja.Kuid haigekassa juhid ja riigikogulased võiksid küll oma jõulupreemiad haigete laste raviks loovutada.Aga lapsed ikka ootavad jõuluvana.
ehh26. november 2018, 12:19
kas on ka mujal maailas tõesti nii, et riigid ei anna laste tarbeks raha ?
Tore küll!26. november 2018, 11:52
Aga kui ma koju lähen ja ütlen oma lastele, et jagasin kingitused laiali, teistele lastele, kas lastefond tuleb ja selgitab ka minu lastele, miks nemad kinki ei saa?