Ära kuluta raha mõttetutele jõulukinkidele, vaid toeta parem haigeid lapsi. Foto: Pexels
Jõulud
26. november 2018, 11:10

LASTEFOND: loobu tarbetu jõulukingi tegemisest, toeta hoopis haigete laste ravi! (18)

SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefond kutsub inimesi ja ettevõtteid üles loobuma tarbetute jõulukingituste tegemisest. Selle asemel võiks teha annetuse või soetada heategevusliku toote.

Lastefond on üle-eestiline lastehaigla juures tegutsev heategevusorganisatsioon, mis on 18 tegutsemisaasta jooksul toetanud annetajate abiga haiglatele seadmete soetamist, arstide ja teiste erialaspetsialistide täiendkoolitusi ning tuhandeid eriravi või -hooldust vajavaid lapsi ja nende peresid. 

Lastefondi vahendusel saab toetada konkreetset südamelähedast projekti või abivajajat või teha üldannetuse. Kõik Lastefondi toetusprojektid leiab fondi kodulehel https://www.lastefond.ee/toetame/.

Koos annetusega on võimalik soetada heategevuslik e-jõulukaart või kinkekiri, mis annab saajale teada, et talle on kingitud haigeid lapsi abistav heategu. 

Lisaks saab fondi kaudu abivajajaid aidata soetades heategevusliku jõulukaardi, mille sel aastal illustreeris kunstnik Kamille Saabre.

SA TÜ Kliinikumi Lastefond on üks vanimaid ja suuremaid üle-eestilisi lastehaiglate juures tegutsevaid heategevusorganisatsioone, mis on alates 2000. aastast annetajate abiga toetanud erinevatele haiglatele seadmete soetamist ning eriravi või -hooldust vajavaid lapsi ja nende peresid kokku ligi nelja ja poole miljoni euroga.

Lastefondi vahendusel on võimalik hakata püsiannetajaks (https://www.lastefond.ee/pusiannetus/vormista-pusiannetus/).

Toetuse taotlemiseks või abivajajatest teada andmiseks palume kirjutada e-posti aadressil [email protected].