"Üksinda kodus 2"Foto: Kaader filmist
Jõulud
6. detsember 2018, 13:12

Huvitav! „Üksinda kodus 2“ pidi saama hoopis teistsuguse pealkirja

Jõuluaeg on täiega käes ja seda ilmestab hästi asjaolu, et televiisorist näeb jälle „Üksinda kodus“ filme.

Täna õhtul jõuab ekraanile „Üksinda kodus“ teine film, kus pere pesamuna Kevin avastab end hoopis üksinda suurlinnast New Yorkist. Paljulapseline McAllisteri perekond otsustab sedapuhku veeta jõulud päikselises Floridas, kuid lahkumiseelses segaduses leiab Kevin end hoopis lennukilt, mis suundub New Yorki.

Poiss ei jää oma vanemaid aga võõras linnas taga nutma, vaid seab end tema taskusse jäänud isa krediitkaardi abil sisse luksushotelli sviidis. Jõulueelne New York osutub tõeliseks muinasjutumaaks, kuid seda idülli loodavad purustada Kevini vanad "semud" Harry ja Marv, kes on vanglatrellide tagant põgenenud ja otsustavad röövida mänguasjakaupluse sularahast pungil kassa.

Kas sa aga neid viit fakti teadsid?

1. Macaulay Culkin, kes mängis peategelast Kevinit, teenis rolli eest 4,5 miljonit dollarit. Sel ajal oli ta vaid 12aastane.

2. Kevini hotelliarve filmis oli 967 dollarit, mille eest ta sõi šokolaadikooke, vanilje- ja maasikajäätist, kirsse, pähkleid, vahukomme, karamelli-, maasika- ja šokolaadisiirupit ja muud maitsvat.

3. Filmi nimi pidi algselt olema hoopis „Jälle üksinda kodus“.

4. Filmis näitleb ka Donald Trump, kes juhatab Kevinile hotelli fuajees teed.

"Üksinda kodus 2" Foto: Kaader filmist

5. Joe Pesci, kes mängis filmis ühte märga bandiiti – Harryt, ei naeratanud Macaulay Culkinile võttel mitte ühtegi korda. Kui Macaulay küsis, miks, vastas Joe, et kogu võttemeeskond hellitab teda niigi ja ta arvab, et Macaulayle meeldib, kui üks inimene seda ei tee.

"Üksinda kodus 2" Foto: Kaader filmist