Meik ja soengud: Kertu Tammeleht Foto: Kristi Kuusmik-Orav
Jõulud
12. detsember 2018, 16:43

MILLEGA MINNA JÕULUPEOLE: neli pidu ja üks must kleit

Detsember on täis erinevaid üritusi. Selleks et pääseda kapitäie riiete ostust, tasub investeerida ühte lihtsasse musta kleiti. Kui valid selle praktilise lõikega (piisavalt pikk ja piisavalt lühike, piisavalt lai ja piisavalt pikkade varrukatega), võid muretult käia ühelt peolt teisele, vahetades vaid detaile, soengut ja huulepulka.

Klassikaline

Valged pärlid, punased huuled, ihuvärvi sukad ja mustad stiletod – 1950ndate mõjutustega stiil on omal kohal veel praegugi. Komplekt on samal ajal nii lihtne kui ka silmapaistev, sobides absoluutselt igale detsembrikuu üritusele. Mitte ainult – seda võid kanda kogu tuleva aasta vältel!

Foto: Kristi Kuusmik-Orav

Šikk

Laiad mustad püksid moodustavad kleidiga kauni terviku. Eriti, kui leiad need veel sarnasest materjalist. Kuna riided on laiad, lisa sihvakust pika kaelakee ja kõrvarõngastega. Pidulikku meeleolu aitavad luua metalse tooniga kingad ja ridikül.

Meik ja soengud: Kertu Tammeleht Foto: Kristi Kuusmik-Orav

Eksootiline

Kaugete maade hõngu leidub nii riide- kui ka sisustusmoes. Sädelev sall juustes ja troopikast inspireeritud efektsed kõrvarõngad annavad hoopis teistlaadi ilme ja tunde. Tummine huulepulk toetab seda kõike.

Meik ja soengud: Kertu Tammeleht Foto: Kristi Kuusmik-Orav

Hipilik

Täiesti teistsuguse tulemuse saavutad, kui kannad kleidi peal pidulikku kardigani või hõlsti. Seda aitavad täiendada läbipaistmatu must sukapaar ja argisema moega poolsaapad. Veinipunane sametpael kaelas lisab stiilile särtsu ja aitab huulepulga valikul.

Foto: Kristi Kuusmik-Orav