Foto: Ragne Värk
Jõulud
21. detsember 2018, 11:02

Mida sa verivorsti kohta tead?!

Kas teadsid, et …

verivorst jõudis Eestisse rootslaste ja lätlaste vahendusel 19. sajandi algul;

verivorstid on toitaine- ja energiarikkad;

verivorstid saavad süsimusta värvuse kuumutatud ja hüübinud verest;

tootjate sõnul tekitavad eestlaste seas huvi igasugu lisanditega verivorstid, kuid kõige populaarsemad on siiski klassikalised maitsed;

verivorsti asendamatu komponent on maitseandjana vorstirohi;

juba kolmandat aastat järjest korraldatakse üritust "Eesti verivorsti pidu", mille üks eesmärk on tutvustada müügil olevaid tooteid;

verivorstid sobivad imehästi küpsetamiseks nii söe- kui ka gaasigrillil.

undefined Foto: Ragne Värk