Raivo E. Tamm jõulutervitusVideo: Tatjana Ilijana
Jõulud
20. detsember 2018, 20:28

ÕHTULEHE VIDEO | Raivo E. Tamm: leidke aega, et olla jõuludel koos kõige armsamatega (13)

Näitleja Raivo E. Tamm saadab kõigile Õhtulehe lugejatele ja vaatajatele soojad jõulutervitused. "Soovin, et te leiaksite selle aja, et olla koos kõige armsamate ja lähedasematega."

Näitleja eredaim jõulumälestus on ajast, kui jõule veel avalikult ei peetud ning kui olid veel nääripühad. "Mina olin väike poiss, kui tuli näärivana ehk tänases mõistes jõuluvana. Kõige eredam mälestus on see, et ootamatult hakkas see jõuluvana rääkima naise häälega."

Jõulukinkidest olulisem on näitleja arvates andmise ja saamise rõõm. "See jääb ikkagi rohkem meelde, kui konkreetne kink."

Näitleja peretraditsioon on päev enne jõululaupäeva istuda kuuse ümber laua taga ja oodata jõuluvana. "Sellepärast, et mul on tütred, kes on tänaseks päevaks juba täiskasvanud ja elavad mujal. Et siis nemad saaksid jõululaupäeval oma lähedastega koos olla."

Kuna Raivol on kodus kasvamas väike poeg, siis käib kohal ka jõuluvana. "See ikka annab selle tõelise jõulutunde." Millist viisijuppi armastab näitleja kingi lunastamiseks üles võtta, vaata täispikast videost. 

Jälgi Õhtulehe jõulurubriiki, kus jagavad kuulsad eestimaalased  igapäevaselt oma jõuluhõngulisi mälestusi!