Jõulud

Neli eksimust, mis keeravad sealihast jõuluprae untsu (9)

LISA KOMMENTAAR

karva21. detsember 2018, 20:18
võetakse seal kui vesi on 63 kraadi.liha jääb sellega seest tooreks.
21. detsember 2018, 10:29
Ma soovitan seapraadi pikkida ka küüslauguküüsi- lihasse torgata kaks ristilõiget ja suruda küüslauguküüs sisse.
Vaidleks vastu21. detsember 2018, 09:42
Mina, 60-seks saav lihasööja pole haige olnud. Küll on pidevalt, raskelt ja pikalt haiged minu naabrid, kes juba 20 aastat veganid on. Kriipspeened lapsed on samamoodi haiged- ikka samuti imikust veganid. Ja peast on nad ka päris kummalised, kuid samas üliülbed.
Sealihast21. detsember 2018, 09:40
Lihuniku lapselapsena võin öelda, et olen sealiha peal üles kasvanud. Korraliku sealiha maitse ja välimus on mulle ajju sööbinud ja ma väidan, et sealiha ei aja praadides halli vahtu välja ja seapraadki on teise maitsega. Mida kaubandusvõrgus tänapäeval sealiha pähe müüakse- see on mulle natuke arusaamatu. Sealihast ahjupraadi maitsestatakse sinepi, pipra ja soolaga- kõik muu on liiast. Tänapäeva kulinaaria on omadega nii untsus, et toidu "maitse" on mingite ürtide maitse- toidule endale iseloomulikku maitset kohtab harva.
to ehh21. detsember 2018, 09:24
kõike ei tohi näpuga katsuda...
Horros21. detsember 2018, 01:48
Üldjoontes on sealiha suht vastik ja kergesti riknev. Kes sööb sealiha läheb peast tühmaks :P Aga need nö õpetused olid küll väga diletantlikud ja kuskilt ilma süvenemata mahakirjutatud. Lugege parem Mare Suitsu nõuandeid või tehke üldse tunde järgi.
ehh20. detsember 2018, 21:49
Raja20. detsember 2018, 21:26
Kauplustes muuakse lihatermomeetreid
lihasõber20. detsember 2018, 21:10
Kuidas saab teada, et sisetemperatuur on 63