Kuninganna ElizabethFoto: AP/Scanpix
Inimesed
24. detsember 2018, 11:21

Meghan Markle on kuninganna välja vihastanud? (15)

Prints Harry'ga abiellunud Meghan Markle on abiellumisest saati hädas oma perekonnaga, eriti isaga, kes Meghanit igal võimalikul viisil häbistab. Naise isa Thomas annab kõmupressile ühe intervjuu teise järel. See kõik on aga välja vihastanud kuningliku pere pea kuninganna Elizabeth II, kirjutab Mirror. 

Thomas Markle puudus kuninglikust pulmast. Väidetavalt tervisemurede pärast, kuid mees pole oma keelt hammaste taga hoidnud ning on aina rääkinud, kuidas kuninglik perekond teda oma tütrest eemal hoiab ja temaga suhelda ei lase. Selle kõige tõttu ei suhtlegi Meghan oma perega. 

Üks kuninglikule perele lähedalseisev allikas ütles, et kuninganna oli väga mures, et Meghani-situatsioon läheb käest, ning see ka juhtus. "Buckinghami palee lootis, et saab aidata seda situatsiooni lahendada. Kuninganna andis käsu, et tema alamad peavad selle korda ajama," ütles allikas. "Meghan ei tahtnud aga teiste sekkumist ja arvas, et suudab seda kõike ise hallata."

Väietavalt plaanib kuninganna oma jõulukõnes anda edasi sõnumit, et headus peaks kõigini jõudma. Seda on väga vaja, sest Inglismaa valitsus on Brexiti pärast lõhestunud, ning maailmas on sõda. 

Ka kuninglikus peres pole asjad nii roosilised kui võiks. Meghan ja tema vennanaine Kate on väidetavalt tülis, kuid tundub, et nad suudavad siiski jõulud ühe katuse all veeta.