Getter ja Ott-SanderFoto: Alar Truu
Jõulud
24. detsember 2018, 22:25

Imeline jõuluaeg! Getter Jaani ja Ott-Sander Palm saavad lapsevanemateks (44)

Jõulud on imede aeg ja lauljatar Getter Jaani jagab sel puhul uudist ühest väikesest imest - nimelt annab ta Instagrami pildiga teada, et nad ootavad elukaaslase Ott-Sander Palmiga last.

"Pulmad on ilusad ja ega need vist ka tulemata jää. Lisaks on ju Getteri isa Virgo Eesti parim pulmaisa, nii et pulmad on vist must-be asi. Kõik tuleb siis, kui on õige aeg," on Ott Kroonikale rääkinud. "Täitsa ausalt võin öelda, et minu tunded pole koos oldud aja jooksul grammigi vähenenud, vaid kõik on üksnes paremaks läinud," ütles Getter mõni aasta tagasi nende suhte kohta. 

"Ma arvan, et aega on veel. Ei pea kiirustama!" ütles Getter, kes vabal ajal ka meigiartistina tegutseb ja sageli ka pruute kaunimaks maalib, pulmade kohta tänavu "Seitsmestele uudistele". Getter tõdes, et kauneid pruute on muidugi ilus vaadata ning eks kunagi saab ka temast kompu pruut. "Eks kunagi muidugi! Kindlasti! Aga võtan aega veel, aega on ja kiirustama ei pea. See on kindlasti üks ilusaimaid hetki elus," rääkis lauljatar.

Getter ja Ott kohtusid 2011. aastal saates “Tantsud tähtedega”. Spekulatsioon, et Jaani ja Palmi vahel on rohkemat kui tantsupartnerite vahel, oli õhus juba pärast esimest saadet. Noored kinnitasid suhet aga alles pärast tantsusaatest välja langemist. 

Saate ajal läks Palm lahku oma vastsündinud poja ema Piret Reinmartiga. Väidetavalt oli tantsija eksnaine näinud Getteri ja Oti vestlust sotsiaalmeedias, kus nad flirtisid ja koguni ühist reisi planeerisid. Palm lükkas kuuldused aga ümber ning selgitas, et läksid lahku juba varasemalt, siis, kui Reinmart rasedusest teada sai.