Liam ja MileyFoto: AFP/Scanpix
Jõulud
26. detsember 2018, 10:30

Lõpuks! Miley Cyrus ja Liam Hemsworth abiellusid jõuludel (1)

Tundub, et aastaid paar olnud ja vahepeal lahku läinud Miley Cyrus ja Liam Hemsworth on lõpuks oma suhte ametlikuks teinud. Paari sõber jagas oma Instagrami story's pilte kodusest pulmapeost, vahendab Mirror. 

26aastane Cyrus ja 28aastane Hemsworth kihlusid kuus aastat tagasi. Piltidel, mis paari sõber sotsiaalmeediasse postitas, on näha paarikest pulmatorti lahti lõikamas, teisel videol aga Liamit sõpradega pitse kummutamas. 

Väidetavalt läksid Miley ja Liam paari oma Tennessees asuvas maakodus. 

Kuigi tundub, et Miley kannab pulmakleiti ning Liam on päris kindlasti riietunud ülikonda, näeb Miley ema Tishi näiteks teksades ja tavalises mustas pluusis. See võib tähendada, et perekondade jaoks oli pulm täielik üllatus. 

Paarike on üheksa aastat olnud kokku-lahku suhtes. Liam palus Miley kätt 2012. aastal, järgmisel aastal läksid nad lahku. 2016. aasta jaanuaris leidsid nad aga taas tee teineteise juurde. "Mul oli nii väga vaja muutuda. Ja kui teine niimoodi ei muutu, on see raske. Järsku mõtled, et ma ei tunne sind ära. Me pidime teineteisesse taas armuma," rääkis Miley kunagi nende lahkuminekust. 

Märtsis ütles paarikese sõber, et Miley ja Liam plaanivad salajast ja üllatuslikku tseremooniat. "Miley pole midagi välja kuulutanud, ning ka nende sõbrad saavad täiesti viimasel hetkel teada. Seekord nad teevad kõike omamoodi."

Vaata pilte SIIT