"Üksinda kodus"Foto: Vida Press
Jõulud
26. detsember 2018, 18:23

TOHOH! Jõulufilmi „Üksinda kodus“ kohta selgus üks isevärki seik, mis fännid hämmingusse ajanud (11)

Legendaarse jõulufilmi "Üksinda kodus" fännid on hämmingus, sest filmi kohta on selgunud üks väga ootamatu seik. Nimelt pole filmi, mida perepoeg Kevin kodus telekast vaatab üldse olemaski!

Daily Mail kirjutab, et "Üksinda kodus" filmi üks ikoonilisemaid stseene sellest, kuidas koju jäänud Kevin vaatab telekast must-valget filmi, mille pealkirjaks on "Räpaste hingedega inglid", kus gangster tulistab surnuks oma rivaali ja ütleb talle "Tagasi pole vaja, sa räpane elukas", pole tegelikult olemas. 

Seda filmi näidatakse ka "Üksinda kodus" teises osas, mis ilmus aastal 1992. Seekord tulistab gangster kellegi pihta, hüüdes talle "Häid jõule, sa räpane elukas!". 

 

Tegu on tegelikult paroodiaga 1938. aastal ilmunud filmist "Räpaste nägudega inglid" ning see on nüüd tulnud fännidele suure šokina. Hollywoodi staar Seth Rogen jagas sel teemal imestavat postitust oma sotsiaalmeedias. "Olen terve oma lapsepõlve arvanud, et film, mida Kevin vaatas oli päriselt ka vana film." Tema jälgijad kirjutasid seepeale vastu, et neile tuleb see üllatusena, ning nemadki on kogu aeg arvanud, et tegu on päris filmiga.