Luba endale uusaastapeol särada.Foto: Karolina Grabowska, Pixabay
Jõulud
28. detsember 2018, 12:05

Meigikunstniku salanipid aastavahetuseks

Kui vana aasta vahetub uue vastu, siis tahaks ikka olla veidi säravam ja pidulikum. Meigikunstnik Maria Indermitte jagab lihtsaid nippe aastavahetuse meigiks.

Sea esikohale sädelus ja glitter

  • Kasuta sädelust vaid silmadel, mitte kogu näol.
  • Glitterpulbri kinnitamiseks on vaja baastoodet, mis sära enda külge kinni võtaks. Kuid kui sa ei ole sellega piisavalt sina peal, siis soovitan proovida erinevaid glitter-lainereid, millega saad tõmmata ripsmepiirile sädeleva joonekese. See on kordades lihtsam kui klassikaline must lainer, sest glitterlainer ei vaja nii konkreetset joont.
  • Tee esmalt joon musta laineriga ning selle peale sädelevaga - nii jääb sädelus efektsemalt näha! Kui oled julge eksperimenteerija, siis võiksid mõelda ka kaugemale kui ainult hõbedane või must glitterlainer. Näiteks türkiissinine, rohekas või roosakas toon võib olla just see, mis lisab sinu silmadele erilise helgi!
  • Erinevate sädelevate lauvärvide juurde on tekkinud uus vahva toode- vedel lauvärv. Need kuivavad kiiresti ja jätavad metalse-sädeleva läike. Kasutan neid enda töös päris tihti, sest see jääb veel efektsem kui tavaline sädelev lauvärv. Selle alla soovitan kasutada näiteks tavalist heledat lauvärvi, et vedelal lauvärvil oleks ühtlasem aluspind.

Jää iseendaks

  • Proovi säilitada kogu jõulutralli ja pidustuste keskel juba enda väljakujunenud ilumeelt. Sa ei pea minema ilmtingimata glitteri ja säraga kaasa! Kui sul on juba sädelev kleit ja veelgi sädelevamad ehted, siis teinekord ei peagi jumestusega palju vaeva nägema.
  • Oluline on keskenduda ühtlasele meigipõhjale, korrigeerida kulmud, värvida ripsmed intensiivsemalt ja valida vastavalt kostüümile kaunis huulepulk või -läige. Võid olla postiivselt üllatunud, kui palju muudab näiteks ainult volüümikamate kunstripsmete lisamine tavapärasele õhtumeigirutiinile.