Foto: Andriy Popov, Panthermedia/Scanpix
Jõulud
28. detsember 2018, 19:58

Jõuludeks kingitud DNA-test tekitas peres paksu pahandust (12)

USAs on väga populaarsed kodus tehtavad DNA-testide komplektid, millega selgitatakse välja, milliste rahvuste juurde viivad inimeste juured. Tihtipeale kingitakse neid teste jõuludeks ning see trend on iga aastaga üha populaarsem. Kingitus ei pruugi aga alati pererahule hästi mõjuda. 

Lehekülje Reddit kasutaja jagas oma jõuluõhtu ehmatust, kui kinkis kõikidele pereliikmetele DNA-testi. Ta ei oleks osanud aimatagi, et just ema satub teste nähes pabinasse ning üritab kinkija õdesid ja venda veenda testi mitte kasutama. 

"Kinkisin emale, isale, vennale ja kahele õele testi," kirjutas kasutaja  u/Snorkels721 Redditis. 

"Niipea kui kõik üheaegselt kingid avasid, läks mu ema paanikasse. Ta ütles, et ei taha, et me kõik seda testi teeksime, kuna seal sees on ebatervislikud kemikaalid. Kui me selgitasime, et seal kemikaale pole, üriitas ta meid veenda, et kasutaksime vaid üht testi, kuna tulemused on kõigil samad.

Nüüd tülitsevad ema ja isa juba tund aega ülakorrusel  ja meie üritame välja mõelda, kellel meist on erinev isa."

Mõni aeg hiljem täiendas u/Snorkels721 oma sissekannet ning ütles, et õhtu lõpp oli siiski õnnelik ning midagi valguskartvat perekonna ajaloos polegi. 

"Selgus, et mu õdede isa suri vahetult peale laste sündi. Raskest ajast aitas ema üle saada tema hea sõber. Nad armusid ja panid alguse meie uuele perele. Vanemad ei rääkinud sellest kunagi, sest see oli ema jaoks emotsionaalselt liiga raske. Eile õhtul oli ta piisavalt tugev, et rääkida oma lugu ja näidata vanu fotosid. See kõik ühendas meie peret veelgi. Igal juhul on need jõulud, mis jäävad alatiseks meelde. Rõõmsaid jõule kõigile!"