Macaulay CulkinFoto: AFP/Scanpix
Jõulud
29. detsember 2018, 11:36

Macaulay Culkin otsustas järgmine aasta oma nime muuta, valitud nimi on väga kentsakas! (7)

"Üksinda kodus" staar Macaulay Culkin andis jõulude ajal teada, et plaanib 2019. aastal seaduslikult oma keskmist nime muuta. Uue nime valisid talle välja tema fännid - ning see on üpris...kummaline!

Culkin küsis oma Twitteri jälgijate käest, mis nende arvates tema uus keskmine nimi võiks olla. Nüüd on tulemused käes ja fännid valisid mehele keskmiseks nimeks "Macaulay Culkin".

Jah, see tähendab, et järgmisest aastast kannab mees nime Macaulay Macaulay Culkin Culkin. "See kõlab hästi, kui teile mu nimi meeldib," kommenteeris Culkin.

Culkini keskmise nime eksperiment algas telesaates “The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”, kui ta seda novembris külastas. Culkin ütles saatejuhile, et tahtis oma keskmist nime “vürtsitada”, mis originaalis on Carson. 

“Ma jõllitasin oma passi ja vaatasin oma keskmist nime. Ma tundsin, et ma peaksin seda muutma, ägedamaks tegema,” sõnas Culkin.

Fännid said mehele uue keskmise nime valida tema kodulehel, tulemused läksid lukku jõuluõhtul. “Mu keskmine nimi on midagi lollakat. Larry? Apelsin? Päriselt, ma isegi ei mäleta seda,” kirjutas Culkin ideetutvustuses. “Seega ma palusin teil kõigil saata mulle paremaid valikuid, et ma saaksin minna kohtumajja ja selgitada kohtunikule, miks ma pean oma keskmise nime millekski ägedaks muutma.”

Fännid pakkusid uueks keskmiseks nimeks viis varianti, nende hulgas näiteks ka “Shark Week” (“Hainädal”, telesaade), Kieran (mis on tema venna eesnimi), TheMcRibIsBack ja Publicity Stunt (reklaamitrikk). 

Kuid, algusest peale, tundus Culkinile endale kõige põnevam variant oma keskmine nimi Macaulay Culkiniks muuta. “Kui keegi minule läheneb ja küsib, “Vabandust, kas te olete Macaulay Culkin?”, siis ma saan öelda, et “Macaulay Culkin on mu keskmine nimi!””