Toiduvideod

Artikkel ilmus esmakordselt 31.12.2018

VIDEOARHIIV | UUSAASTAÖÖ KROON: kuidas Belgia koka poolt Moskvas loodud peenest Olivier’ salatist sai kodune kartulisalat (9)

LISA KOMMENTAAR

tomm30. detsember 2019, 15:49
Suitsutatud vorst on no-go, pigem kasutada kõrge lihasisaldusega (al 75%) keeduvorsti. Ja Hellmannsi majoneesi ning hapukoort segada kokku võrdsetes osades. Mul lähevad kartulisalatisse lisaks mugulsibul, värske kurk ja herned.
31. detsember 2018, 14:42
kuidas sai, kuidas sai... teadagi, kuidas sai. polnud seda, polnud teist, lõpuks saigi paras säästutoode. seda vorsti ja hapukoorega asja on paras kiirtoiduga võrrelda. ma tõesti ei tahaks sel aastal enam õelutseda, aga ma ikkagi mõtlen, misasja küll söövad igapäevaselt need inimesed, kes kartulisalatit piduroaks peavad?
Igapäevaselt28. detsember 2023, 13:31
söövad need inimesed normaalset toitu, erinevalt sinust.
Njah30. detsember 2018, 22:15
Siis peaks minu arust olema tegemist vastavalt makaroni- või riisi-, mitte kartulisalatiga...
rrr30. detsember 2018, 22:07
Otsi mõni tuttav jahimees ja siis suitsuta kas ise või lase kellelgi teha. Ei tea kuidas praegu, aga 2006 a.jahimeeste foorumis mingi teema oli üleval, et jahihooaeg sellele linnule on sept-okt.
Appi, kui peen!28. detsember 2023, 05:26
Suitsukana tükikesed võivad ju olla selle laanepüü asemel. Suitsu maitset saab niigi, kui keegi seda oliseks peab. Selleks pole spetsiaalselt vaja mingit liha suitsutada.
30. detsember 2018, 20:10
seda algupärast salatit prooviks küll, aga kust võtta suitsutatud põldpüüsid? :P
haah30. detsember 2018, 19:07
midagi nii rumalat pole ammu lugenud: mõni asendab kartulisalatis hakkimisvaeva kergendamiseks kartuli sarvekeste või riisiga? et siis kartulisalat ilma kartulita? tase!
KARTULI ei kehti sel juhul28. detsember 2023, 05:28
Jah, oleks võinud ju öelda, et mõni segab samu komponente, aga kartulit ei viitsi hakkada ja lisab midagi muud.