Suitsutatud vorst on no-go, pigem kasutada kõrge lihasisaldusega (al 75%) keeduvorsti. Ja Hellmannsi majoneesi ning hapukoort segada kokku võrdsetes osades. Mul lähevad kartulisalatisse lisaks mugulsibul, värske kurk ja herned.
kuidas sai, kuidas sai... teadagi, kuidas sai. polnud seda, polnud teist, lõpuks saigi paras säästutoode. seda vorsti ja hapukoorega asja on paras kiirtoiduga võrrelda.
ma tõesti ei tahaks sel aastal enam õelutseda, aga ma ikkagi mõtlen, misasja küll söövad igapäevaselt need inimesed, kes kartulisalatit piduroaks peavad?
Otsi mõni tuttav jahimees ja siis suitsuta kas ise või lase kellelgi teha. Ei tea kuidas praegu, aga 2006 a.jahimeeste foorumis mingi teema oli üleval, et jahihooaeg sellele linnule on sept-okt.
Suitsukana tükikesed võivad ju olla selle laanepüü asemel.
Suitsu maitset saab niigi, kui keegi seda oliseks peab.
Selleks pole spetsiaalselt vaja mingit liha suitsutada.
midagi nii rumalat pole ammu lugenud: mõni asendab kartulisalatis hakkimisvaeva kergendamiseks kartuli sarvekeste või riisiga? et siis kartulisalat ilma kartulita? tase!
KOMMENTAARID (9)