Uudista vahvaid sisustuspoode!Foto: Foto: Unsplash.com
Nipid
15. veebruar 2019, 09:20

Ammuta inspiratsiooni Nipiraamatu toimetuse lemmiksisustuspoodidest

Pole salata – Nipiraamatu naiskonnale meeldib kodu sisustada, värskendada ning isikupärastada. Lisaks meisterdustele leiab meie kodudest ka uusi ning vana hõnguga sisustusesemeid. Allolevalt tõime välja oma lemmikpoed, et saaksid isegi meie radupidi käia. Kui tead aga meile oma lemmikkauplusi soovitada, siis ootame uusi leide innukalt!

Homeart, Telliskivi 60a, Tallinn ja e-pood – Õdus pood-kohvik Telliskivis pakub skandinaaviapärast kodusisustust ning rohkelt inspiratsiooni. Kauba seast leiab nii taaskasutusleide kui ka uusi tooteid.

Telliskivi Kirbukas, Telliskivi 57, Tallinn – Hubane iseteenindav kirbuturg, kus on lausa üle 100 müügiboksi. Lisaks rõivastele leiab ka eraldi nurga sisustustoodetega.

Muster, Pärnu mnt. 139A,Tallinn ja e-pood – Sisustussalong Muster on täis mängulisi nurgakesi, mis annavad oma kodu sisustamiseks kamaluga inspiratsiooni. Tootevalikust leiab laiale maitsele tapeete, põnevat mööblit, kodutekstiile, sisustuselemente ning kriidivärve mööbli viimistlemiseks. 

Sõbralt sõbrale, Tallinn, Tartu, Narva, Viljandi, Keila, Kärdla, Põlva, Tõrva, Kohtla-Järve, Valga, Kuressaare, Rakvere, Pärnu, Rapla – Teadatuntud taaskasutuspood jääb meie toimetuse liikmetele ette lausa iganädalaselt. Sealt on pärit ka nii mitmedki meisterdusteks aluseks olnud esemed. Eriti kirglikult kimbutab sealne nõude valik.

Hea teada: Sõbralt sõbrale poed võtavad annetuste korras vastu korrastatud riideid, mööblit, kodutehnikat, mänguasju, raamatuid, erinevaid kodukaupu ning tööriistu. Eestist korjatud asjade üle peetakse eraldi arvestust ning saadud vahendid suunatakse heategevuseks, abistamaks puudustkannatavaid peresid lähtuvalt nende vajadustest.

Kierrätyskeskus, Soome ja e-pood – Seitsme poega taaskasutuspoekett Soomes on kaasakiskuvalt pungil põnevat mööblit, sisustust ning rõivaid. Hinnaklassilt võib Kierrätyskeskuseid lugeda vaat et odavamaks kui Eesti taaskasutuspoodegi. Lisaks leiab nendest rohkelt disaintooteid, mis hinna poolest krõbedamad. Kui juba Soome minek, siis pigem suurema autoga, kuna toredaid ja praktilisi aardeid leidub igast poest!

Faktory, Gonsiori 10, Tallinn ja e-pood - Faktory on mõnus kasutatud asjade pood, kust leiab Skandinaaviast, Hollandist ning Saksamaalt pärit rõivaid, jalatseid, kodutarbeid ning mööblit. Häid ja eriilmelisi leide kohtab poes pea iga kord! Lisaks Tallinna poele on neil ka e-pood, et taaskasutuskaup jõuaks ka kaugemale.

Hea teada: Poe tulu läheb heategevusse toetades peamiselt erinevaid lastelaagreid ning majanduslikes raskustes olevaid perekondi igapäevaste esemete ning toiduga.

Zara Home, Ülemiste keskus, Tallinn ja e-pood - Riidepoeketi kodu osakond, kus seinast seina maitse-eelistused leiavad sisustust nii magamis-, vanni-, söögi- kui ka lapsetuppa ning garderoobi.

H&M Home, Ülemiste keskus, Tallin; Lõunakeskus, Tartu; Aida 7, Pärnu ja e-pood -  Riidepoeketi kodu osakond, mis on lemmikpaik boheemlasliku, minimalistliku ning glamuurse stiili hindajatele.

Koduekstra, Tallinn, Tartu, Jõhvi, Viljandi, Narva, Kuressaare, Rakvere, Haapsalu, Rapla, Tamsalu, Loksa, Valga, Pärnu ja e-pood– Toimetuse lemmikleiud pärinevad Koduekstra köögiosakonnast. Samas leiab sealt ka praktilisi kodutarbeid ning põnevaid dekoratsioone.

Jysk, Tallinn, Tartu, Pärnu, Narva, Haapsalu, Kuressaare ja e-pood – Uueneva kontseptsiooniga poodidest leiab nii täispuidust mööblit kui ka skandinaaviapäraseid sisustustooteid.

Ikea, Soome, Läti jne ning e-pood – Teadatuntud sisustuspood on paljude lemmik oma laia ja taskukohase valikuga. Otsigu sa supikulpi või kunstlilli – Ikeast leiab pea kõike!

Hea nipp: Eriti palju võimalusi annavad Ikea mööbel ning sisustusesemed nende omanäolisemaks muutmiseks või ümbertegemiseks!

Magaziin, Võru, Valga, Pärnu, Rapla, Rakvere, Viljandi, Tartu, Raudalu, Tallinn, Kohtla-Järve, Viimsi, Sillamäe – Laia valikuga kodu- ja aiakaupade pood üllatab oma eriliste leidude ning hinnaga!

Pepco, Tallinn, Tartu, Viljandi, Rakvere, Kuresssaare, Võru – Pepco on tervele perele riideid ning soodsa hinnaga majapidamistarbeid ja väiksemaid sisustustooteid müüv Euroopa odavpoodide kett. Tähelepanelikult osteldes saab näiteks pesu ja majapidamistarvete osas korralikult säästa.

Apelsin, Tallinn, Rakvere ja e-pood -  Apelsinist leiab toredaid tooteid argitoimetusteks ning kingitusteks. Eriti palju on kaupa nutikale ja kirglikule kokkajale.

Kuhu tahame veel jõuda:

Höme, Pihtla tee 24, Kuressaare – Alati stiilse väljapanekuga poest leiab nii valgusteid, mööblit, lauanõusid, sisustustekstiili, dekoratsioone kui ka Fusion mineraal- ja Jeanne d’Arc Vintage mööblivärve.

Mööblisahver, Lao 10, Pärnu ja e-pood – Lisaks mööblile, sisustustekstiilile ning dekoratsioonidele on poes müügil ka valik tapeete, köögitarbeid jms. E-poest leiab isegi tammevineeri tootevaliku.

Hunterior showroom/studio, Väike-Männiku 5, Tallinn ja e-pood – Skandinaaviapärase ning boheemlasliku stiiliga pood inspireerib oma tootevalikuga kodu mõnusaks looma. Valikus on erinevas suuruses mööblit, valgusteid, postreid ning kunsti seinale panekuks ja erinevaid tekstiiltooteid. Lisaks leiab toodete seast ka riideid ning aksessuaare.

Kalhoj, Staapli tn 3, Tallinn – Uus hubane sisustuskauplus Põhja-Tallinnas, kust leiab skandinaavia stiilis kodusisustust, lasteriideid ning isegi delikatesse ja jooke!