Kodukiri 3 2019Foto: Kodukiri 3
Uudised
3. märts 2019, 00:05

Kirjakülg (1)

Usaldage rohkem noori!Lugedes Kodukirja eelmisest numbrist Tõstamaa noore pere kodust, tegi see lausa kadedaks – nii moodne kui hubane ja ometi kaugel suurtest linnadest.Kujutasin elavalt ette, kui mina peaks meie perekonna tühjana seisvas maamajas tegema sellise remondi, kuni taladeni maja puhtaks lööma… Ma arvan, et minu vanemad poleks sellega kunagi nõus. Nii elatakse seal ikka nagu 80ndatel, laual on vakstu, majas ahjuküte ja külmkapp on sama vana kui mina ning muuta ei tohi mitte kui midagi.Seetõttu tahakski öelda vanadele, et usaldage rohkem noori ja las nad ehitavad perekonna kinnisvarast endale just sellise kodu, nagu soovivad. Alles siis, kui on usaldus noorte vastu, saab loota, ­et nad ka perekonna juurte ja majade juurde tagasi jõuavad.Marileen S.
Kodukiri 3 2019

Ahvatlevad õhutaimed
Olen pikalt käinud aiandus- ja disainipoodides ning vaadanud erinevaid õhutaimi, et neid endale soetada. Mulle on alati meeldinud ka nende „vaasid“ ja ­alused, mis on nii trendikad ja moodsa joonega.
Mulle tundub, et õhutaimed peaksid vastu ka minul, kes ma pidevalt unustan lilli kasta või väetada. Sain Ingrid Sembachi artiklist inspiratsiooni ja julgust see taim ka endale soetada.
Annika

Moodne palkmaja
Väga hea oli lugu Norra puhkemajast. Sellised palkmajad on mind juba mõnda aega huvitanud. Sooviksin tulevikus ka enda perele midagi sellist rajada, muidugi mitte nii suurt ja luksuslikku. Ei taha romantilist tare-tarekest, pigem kaasaegset. Väga julge lahendus oli tumedad seinad, tavaliselt on kasutatud ikka heledat puitu ja valget.
Miia

Täname tagasikaja eest!
Auhinnad saavad Miia („Pelmeenid“) ja Annika („Tatratoidud“).

Auhinnad Foto: Tootjad

Kirjutage meile, kuidas meeldis märtsi Kodukiri! Auhindadeks on raamatud sarjast „100 rooga“: Lia Virkuse ja Pille Endeni „Sõstratoidud. Salatitest magusani“ ning Lia Virkuse ja Epp Mihkelsi „Salatid 2“.

Kirju ootame 10. märtsiks aadressil: [email protected] või Kodukiri, Õhtuleht Kirjastus, Narva mnt 13, Tallinn 10151