Kingi naisele midagi, mis ei ole võrreldav rahas.Foto: Foto: Pixabay.com
Nipid
8. märts 2019, 09:22

MEESTELE: 10 täiesti tasuta üllatust oma kallile naisele

Ainult lillekimbu ja kommikarbiga õhtul abikaasa või kallima ette astuda on nii eilne päev. Tänapäevase, kiire eluviisiga naise jaoks, on oluline vaid üks asi - aeg. Ja seda on võimalik talle omal moel kinkida küll.

1. Küsi talt hommikul ärgates, mida saaksid tema heaks täna ära teha. Mis tema soov ka ei oleks, täida see!

2. Aja ennast diivanilt üles ja aita tal koristada. See on ju samuti ühise aja veetmine.

3. Paranda kodus midagi ära. 

4. Mängi lastega. Veelgi parem, võta nad endaga kaasa metsa jalutama või linna kohvikusse ja anna naisele see paar vaba tundi omaette olemiseks.

5. Valmista kogu perele mõnus õhtusöök. Kui ei oska, proovi mõnda põnevat retsepti kokaraamatust. See on mõnus vaheldus nii sulle, naisele kui ka lastele. 6. Tee talle massaaži. Ei, mitte nii, et mudid ühe käega ta kaela vaid korralikult ja pikalt.

7. Aita teda kõige tüütuma kodutöö juures ja pese pesu. Ja see pole veel kõik. Pane pesu ka kuivama, sest see viimane on kogu asja juures kõige tüütum

8. Pillu komplimente tavaliste asjade kohta. Mõned näited: "Sa näed ka meikimata suurepärnae välja, sul on nii ilus nahk!", "Sa oskad kõige paremini kaerahelbeputru teha!", "Tänu sulle kasvavad meie lastest imelised inimesed,", "Sul on nii hea stiilitunnetus," jne.

9. Korralda hubane filmiõhtu kodus koos snäkkide ja paari hea sõbra seltsis. Naised valivad filmi ja mehed koristavad.

10. Salajane üllatus. Siin punktis päris ilma väljaminekuta pigem ei saa, aga samas on see üllatus teile mõlemale ja rahakulu kindlasti seda väärt. Sina tunned teda kõige paremini ja tead, mis talle kõige rohkem rõõmu pakuks. Paki talle kaasa vajalikud asjad ja vii ta pikka nädalalõppu veetma kas mõnda Euroopa suurlinna, naabremaakonna spaasse või automatkale loodusesse.