Kui tundub, et soovid duši all käimise veelgi tõhusamaks muuta, siis siin on mitu nippi.Foto: Gerry Roxby / Pexels
Nipid
13. märts 2019, 05:25

4 asja, mida duši all käies veel teha (2)

Meil on pidevalt kiire. Rutt on nii kodust tööle kui ka töölt koju ning ega koduski jalgu seinale väga visata ei saa. Kui tundub, et mõnikord kulutad aega tühja näiteks köögis süüa tehes või duši all käies, siis ära muretse, siin on neli soovitust, mida just veeprotseduure võttes teha!

1. Pese pesu
Võta duši alla kaasa rinnahoidjad, sukapüksid või ujumisriided, mida ongi parem käsitsi pesta. Nii saad puhtaks nii enda kui pesu!

2. Puhasta vuugivahesid
Hõõru juustesse palsam ning seni kuni see juukseid hooldab puhasta dušiümbruse seinaplaadid. Eelista looduslikke puhastusvahendeid, mis ei kahjusta sinu tervist ega keskkonda. Nutikas on vannitoas käeulatuses alati aknakaabitsat hoida, sest sellega saad peale pesemist ka seintelt seebijäljed ära tõmmata.

3. Pese hambad
Kas käid duši all hommikul või õhtul, alati võid hambaharja kaasa haarata. Hõõru ühe käega hambaid, teisega nühi juustesse šampooni. Proovi, kas tuleb välja!

4. Kuula raadiot
Kui sulle tundub, et sul pole aega saateid järelkuulata, siis selleks on alati aega duši all käies. Kui saade jääb pooleli, kuula see autos või bussis tööle sõites edasi.

Allikas Kotiliesi.fi