Foto: Envato Elements
Sisuturundus
21. märts 2019, 21:00

Need erksavärvilised külmikud lausa tõmbavad tähelepanu!

Jah, mõnele meist on külmkapp köögi kõige ligitõmbavaim osa selle sisu tõttu – krõmpsuv porgand, sügavkülma pandud kasemahl või juust vahepalana. Aga külmkapp võib olla köögis pilgupüüdjaks ka oma erksa värvi tõttu.

Allpool tutvustab alati soodsate hindadega e-pood Kaup24.ee kolme erksavärvilist külmkappi, mis on ka paljude klientide lemmikuks saanud.

Avokaadoroheline Liberherr CTPag 2121

Sinine Snaige RF34SM-S1CI210

Punane Snaige RF36SM-S1RA210

Ühised omadused

Enne kui erinevuste juurde jõuame, on mõistlik välja tuua kõigi kolme ühised tunnusjooned. Kaasaegsetele külmikutele omaselt on neil tavakapi automaatne sulatus. Regulaarsete automaatsete sulatustega pole sul vaja vaeva näha ekstra tavakülmutuse sulatamisega. Samuti on nii tagatud külmkapi pikaealisus ja töökindlus.

Lisaks värviküllasusele on kõikides külmikutes olemas Fast Freezer osa, kus toitude külmutamine käib kiirelt temperatuuril -18 ℃. Selliselt külmutades tekib toitu võimalikult vähe jääkristalle ja kõik kasulikud toitained, toidu värv ning maiste säilivad võimalikult ehedalt.

Külmikutes olevad riiulid on tehtud karastatud klaasist ning seetõttu vastupidavad raskustele ja kriimustustele. Vastupidavad temperatuurikõikumistele ja vibratsioonile on ka külmikutes kasutatavad LED lambid. Peale selle saab kõikidel külmikutel muuta ukse avanemise suunda.

Aga mille poolest siis meie valitud külmikud erinevad? Eelkõige suuruse ja siseosa paigutuse poolest.

Rohekas külmkapp LIEBHERR CTPag 2121

Avokaadoroheline külmik Liebherr CTPag 2121 on võrdluses olevatest külmikutest mõõtudelt kõige väiksem: kõrgus 124,1 cm, laius 55 cm ja sügavus 63 cm.

Ka külmiku müratase on kolmest kõige madalam, 39 dB. Külmutusvõimsus ehk kui suure koguse toitu suudab kapp külmutada kuni -18 ℃ ööpäeva jooksul, on 4 kg. Vaatamata oma väiksusele omab külmik Liebherr energiaklassi A++ ja suudab elektrikatkestuse korral hoida külma kuni 22 tundi.

Jahekambri maht on 151 liitrit, kus erinevaid võileiva kattematerjale või hakatust supile on võimalus hoida kolmel riiulil. Olemas on ka 0-tsoon. Nagu nimigi ütleb, temperatuuri hoitakse sel alal nulli lähedal ja sinna saab paigutada kiiresti riknevad toidud või toiduained. Kõige all on üks ruumikas sahtel puu- ja juurviljadele. Uksel leidub suurem riiul mahlapudelite hoidmiseks ja spetsiaalne hoidik munadele.

Sügavkülma osa on Liebherri külmikul üleval ning selle suurus on 44 liitrit. Soovi korral saad kasutada vaheriiulit, mis teeb vajaliku paigutamise ja leidmise sügavkülmast lihtsamaks.

Snaige külmikud

Snaige külmikud on mõõtmetelt suuremad ja juuksekarva võrra ka mürarikkamad - 41 dB. Mõlemad külmikud kuuluvad energiaklassi A+. Külmutusvõimsus ööpäevas on 12 kg ja kui vool peaks ära minema, siis suudavad külmkapid hoida piisavat temperatuuri 20 tundi.

Külmikute seinad on kaetud antibakteriaalse kattega, kus hõbeioonid takistavad mikroobide levikut ja nii välditakse toidu kiiret riknemist. Snaige külmikute sügavkülma osa asub all, mis on paljudele eelistatud omadus. Mugavam on ju võtta igapäevaselt asju pigem kõrgemalt ja sügavkülma ei ole tõenäoliselt vaja igapäevaselt kasutada.

Punane külmik Snaige RF36SM-S1RA210

Snaige on Eestis juba pikalt tuntud kaubamärk. Ka Snaige punane külmik RF36SM-S1RA210, kõrgus 194,5 cm, laius 60 cm ja sügavus 65 cm, pakub traditsioonilist kvaliteeti.

Kahest Snaige külmikust on see suurem, külmiku tavaosa maht on 233 liitrit. Kolme karastatud klaasriiulit saad kohendada vastavalt hoiunõude suurusele. Pudelite horisontaalselt hoidmiseks on kapis olemas vastav riiul ning puu- ja juurviljade jaoks kaks sahtlit.

Külmiku uksel saad hoida toiduaineid, mis pole temperatuuri kõikumiste osas nii tundlikud. Selleks on kaetav riiul ning kaks väiksemat ja kaks suurt riiulit. Nende asukohti on võimalik vastavalt pudelite ja pakendite suurusele reguleerida. Omletimunade jaoks on külmkapis olemas munarest.

Snaige RF36SM-S1RA210 sügavkülma osa suurus on 88 liitrit. Väljatõmmatav sahtel on väikestele toiduainetele nagu erinevad pelmeenid või jääkuubikud. Veel leiad kaks suuremat sahtlit sügavkülmas hoitava lihakraami või marjade jaoks, mis hommikupudrul suve maitset meenutavad.

Sinine külmkapp Snaige RF34SM-S1CI210

Leedu aasta toote kuldmedali saanud külmiku Snaige RF34SM-S1CI210 täpsed mõõdud on: kõrgus 185 cm, laius 60 cm ja sügavus 65 cm.

Võrreldes eelmise külmikuga on see sinine Snaige külmik oma mõõtmetelt väiksem, alla jääb ka jahekambri maht, 214 liitrit. Varusid ja soojendamist ootavaid toiduportse saad hoida kolmel riiulil. Olles juur- ja puuviljad puhtaks pesnud, siis kuivata nad täielikult, enne kui asetad nad kahte  nende jaoks mõeldud sahtlisse. Viis meelepärast jooki paiguta horisontaalsele riiulile.

Uksel on olemas suletud riiul, kus võib säilitada tugeva lõhnaga tooteid, näiteks juustu. Kahel väikesel ning ühel suuremal riiulil hoia ketšupit või konserveeritud kaunvilju kiireks argiroaks. Kõige alumine riiul on hea erineva kõrgusega mahlapurkidele, kus piire hoiab neid ukse avamisel kindlalt paigas. Samuti on külmikus olemas munarest.

Sügavkülmiku suurus sellel Snaige külmikul on 88 liitrit. Jällegi on olemas sahtel väikestele külmutatavatele toodetele ja kaks suuremat sahtlit, kus saab hoida sügavkülmutatud toiduaineid järgmiteks hooaegadeks.

Ostusoovitused – mis külmik kuhu?

Liebherr CTPag 2121 vali siis, kui soovid kompaktset sügavkülmaga külmikut ja ruumi ei ole üleliia palju. Kolmest madalaimana sobib see külmik pigem väiksema pere koju.

Snaige RF34SM-S1CI210 on hea valik keskmiseks külmikuks igasse koju.

Snaige RF36SM-S1RA210 kui mahukaim mudel on hea valik suuremale perele.

Tutvu ka nippidega toidu külmutamiseks veebilehel tarbitoitutargalt.ee.

Kaup24.ee – suur valik kodu- ja köögitehnikat ootab sind!