Hoia oma kallimat talle tähelepanu pöörates ja teda päevas vähemalt 6 korda kallistades.Foto: Karen Warfel / Pixabay
Nipid
27. märts 2019, 13:30

ÕNN PEITUB LIHTSUSES: 23 parimat asja maailmas!

Kipume unustama, kui hea on meie elu. Loendasime üle mõned meie ümber olevad asjad, millest igapäevaselt rõõmu tunda ja neid pole üldse vähe. Seega ole õnnelik elu üle, mida elad!
  1. Puhas vesi on kraanist alati saada. Tervise seisukohalt sobib mõnikord ka pokaal punast veini.

  2. Filmi vaatamine on mõnus ajaviide ja hea võimalus mõtetele puhkust anda. Näiteks filmis „Tõlkes kaduma läinud“ saad mõtiskleda nooruse, üksinduse ja armastuse üle. Palju mõtteainet annab ka kodumaine „Tõde ja õigus.“

  3. Hea toit annab hea enesetunde. Viiluta rauarikas peet ahjuplaadile, nirista peale oliiviõli ja maitsesta mee, rosmariini, pipra ning soolaga ja pista ahju.

  4. Jalgratas on juba paljudel taas töökorda seatud, et nautida kevadisi ringkäike.

  5. Igal õigel naisel on kapis akutrell, mille abil saab ise seinale kinnitada kruvi maali riputamiseks või panna kokku kingariiuli.

  6. Kodust välja minnes anna oma välimusele viimane lihv ennast lõhnaõliga piserdades.

  7. Värske lillekimp vaasis paneb terve toa mõnusalt kevade järgi lõhnama. Proovi ka hüatsinti või nartsisse potis.

  8. Trenn annab energiat ja põletab rasvu. Veel jõuad liituda „suveks saledaks“ entusiastidega.

  9. Muusika trööstib ja rõõmustab. Klassikaline muusika võib panna isegi taimed paremini kasvama.

  10. Kanna käel kella, et olla õigel ajal õiges kohas. Seda on palju lihtsam vaadata, kui taskust telefoni välja õngitseda.

  11. Mehed ei saa ilma naisteta ja naised ilma meesteta. Hoia oma kallimat talle tähelepanu pöörates ja teda päevas vähemalt 6 korda kallistades.

  12. Raamatute lugemine teeb inimese teadjaks, vestluses leidlikuks, aga komme üles kirjutada, täpseks, on öelnud Francis Bacon. Öökapil peab ikka mingi raamat seisma, aga mitte selleks, et tolmu koguda.

  13. Stiili-ikoon Kate Middleton on eeskujuks oma ilu, heade kommete, rõõmsa meele, tarkuse, arukuse ja personaalsusega. Ole sina ise, aga püüdle alati enda parema mina poole.

  14. Riided käivad käest kätte. Ema nooruspõlve püksid on taas moes ja mahuvad sulle jalga. Elu on ilus.

  15. Käekotis peitub naise elu. Piisav vaid ühest mõnusast kotist, kuhu kõik vajalik sisse mahub. Ära unusta salvrätikuid, kätekreemi, pliiatsit ja märkmikku, nätsupakki ja punast huulepulka!

  16. Pealinnas tasub ikka vahel käia, ela sa lähedal või kaugel. Kui hingad natuke linnaõhku, naudid automüra ja inimmasse, siis on jälle hea koju tagasi minna.

  17. Paber ja pastapliiats on kõigil kodus olemas. Kirjuta kellelegi kiri või pane igal õhtul paberile päevasündmused. Proovi kirjutada enda kõige ilusamas käekirjas.

  18. Ehteid on palju erinevaid. Säravad kristallid, hinge turgutavad vääriskivid ja lapse valmistatud makaronidest kaelakee – kõik on ühtemoodi hinnalised.

  19. Lemmikloomaks võib olla nii koer kui ka kass, kilpkonn või kitsetall. Loomadega suhtlemine tekitab õnnetunnet.

  20. Puhkusele ei pea sõitma teisele poole maakera. Paljudele piisab ka teise linna või maale, vanaema juurde sõitmisest. Ka telefoni päevaks väljalülitamine on puhkus.

  21. Kingad ei pea olema kontsaga, ka tavalisele jalatsile võid lisada kaunistuseks roseti ning tunne ongi pidulikum.

  22. Küpseta maitsev marjapirukas, keera lehttainast kaneelirullid või pista ahju saiaviilud kohupiima ja munaseguga. Natuke magusat ei tee kellelegi liiga.

  23. Armasta elu, loodust, loomi, oma lähedasi, kodu ja kõige olulisem, ennast!