Sisuturundus
1. aprill 2019, 15:24

Kevadisel suurpuhastusel ära unusta pehmet mööblit!

Kõik tekstiilid kipuvad kasutamisel määrduma. Kui teksapüksid käivad aeg-ajalt pesumasinas, siis diivani, tugitooli või madratsi kattekanga puhastamise peale ei mõelda sageli enne, kui sellel juba inetud plekid peal. Ometi on mööbli koormus tihti suuremgi kui püksipaaril ning korralikku pesemist vajab seegi. Kui Sinu pehme mööbel on juba pikemat aega puhastamata, tuleb appi Cleansmart Eesti.

Pehme mööbli märgpuhastus pole vajalik mitte ainult plekkide ja mustuse eemaldamiseks, vaid ka selleks, et mööbel säiliks uue, erksa ja värskena aastaid. Isegi kui mööblikangal silmaga nähtavaid plekke veel ei ole, on sinna aja jooksul kogunenud tolmu ja rasva, kangas on võidunud, selle värv tuhmunud ning mööbel näeb nukker ja väsinud välja. Korrapärane süvapuhastus annab peale puhta mööbli ka tervislikuma keskkonna kodus või kontoris, sest just vaipades ja pehmes mööblis on suurel hulgal silmale nähtamatut tolmu ning allergeene.

Cleansmarti spetsialistid teostavad pehme mööbli, madratsite ning vaipade puhastustöid kliendi juures kohapeal ja seda üle kogu Eesti! Puhastamine ei võta kaua aega (keskmise diivani peale kulub umbes tund) ning mingeid eriettevalmistusi ei pea kodus eelnevalt tegema. Samuti pole vaja karta, et tuppa jääks peale puhastamist ebameeldiv kemikaalide lehk – vahendid, mida puhastamisel kasutatakse, on praktiliselt lõhnatud ning peale puhta veega läbiloputamist on ruumist kadunud kõik kõrvalised aroomid.

Tasub meeles pidada, et peale läbipesu jäävad puhastatud pinnad veidi niiskeks ning vajavad lõplikuks kuivamiseks mõne tunni aega.

Kevadisel suurpuhastusel lase kindlasti puhastada ka pehme mööbel, madratsid ja vaibad!

Kasu puhtama ja tervislikuma elukeskkonna ning mööbli pikema eluea näol kaalub kindlasti üles puhastamise kulu – Cleansmarti enam kui 6000 klienti ei saa selles eksida (seda enam, et pea viiendik neist on ettevõtte püsikliendid).

Ära varja oma diivanit pleediga, vaid telli professionaalne mööblipuhastus – Cleansmart pakub sulle soodustust 20%, kui kasutad tellimisel koodi KEVAD.

Lisainfo ettevõtte kodulehel https://cleansmart.ee või telefonil 58402185