Samblik interjööris.Foto: Phytowall
Sisustus
4. aprill 2019, 14:02

ROHELINE REVOLUTSIOON INTERJÖÖRIS: kaunista seinad samblaga!

Kas te kujutate ette sammalt ühe sisekujundus ja siseviimistluse vahendit? Nüüd on see aeg käes! Uskuge või ei, aga sammal on materjalilt ökodisaini seisukohalt kolossaalse potensiaaliga. Phytowall samblaseintega saab tuvuda ehitusmessil "Eesti ehitab". 
Köögi roheline tagasein on moodne ja püüab pilku. Foto: Phytowall

Sambla ebatavaline faktuur ja ajas ning valguses muutuvad värvitoonid moodustavad piiramatu fantaasia ja säraga paletti. Sabiliseeritud sambla abil on võimalik luua erinevaid vorme, stiile ja kujundeid. Selle abil saab kujundada logosid, teha dekoratiivseid seinu ning elusaid kunstiteoseid. Sammal on uus sõna modernes interjööri disainis.

Samblik interjööris. Foto: Phytowall
Samblik on lõpmatu värvikamma ja struktuuriga ning annab ruumile põneva liigenduse. Foto: Phytowall

Sammal võimaldab interjööri kujudada looduslähedaste maalidega, mille meid ümbritev keskkond on ise loonud. Samblapildid on fütodisainivaldkonnas üks uuemaid rakendusi ning seda disaini toodetakse nüüd ka siin samas Eestis.  Sambladisaini abil on võimalik tuua rohelus tuppa nii, et sa taimede hooldamisele ülemäära ei kuluta. Samas on see rohevorm hea just neile, kes palju liiguvad ja toataimed sageli unarusse jätavad. Nimelt sammal ei vaja kastmist. 

Seinakaunistusena on sammal suurepärane kaja ja helisummutaja. Foto: Phytowall

Stabiliseeritud samblataimed on taimed, mida on töödeldud spetsiaalsete naturaalsete säilitusainetega. Korrektsete hoiutingimuste saavtamisel võivad stabiliseeritud rohelised taimed kaunistada teie interjööri kuni 12 aastat. Stabiliseeritud taimi pole vaja valgustada, kasta, pügada, väetada ja nende värv ei tuhmu. Stabiliseeritud taimed on täiesti looduslikud, kuid samas ebatavalised, huvitavad, imetlusväärsed ja sobivad igasse interjööri. Kõik konserveerimisprotsessis kasutatavad materjalid on ökoloogiliselt puhtad ning vastavad EL ökoloogia- ja ohutusnõuetele.

Sammal interjööris. Foto: Phytowall

Miks sambladisain hea on?

*Esteetiline

*Ökoloogiliselt ohutu ja 100 % naturaalne

*Suurepärane helisummutaja

*Dekoratiivne ja värviküllane

Allikas: www.phytowall.ee

Samblast maakaart. Foto: Phytowall
Väike samblast meisterdatud detail võib olla parem kui mistahes pilt . Foto: Phytowall
Imeline sammal. Foto: Phytowall

Stabiliseeritud sambla positiivsed omadused:

*Naturaalne

  • 0% hooldust ega vaja valgust
  • Sambla pilti ei ole vaja kasta!

Allikas: www.phytowall.ee