Foto: Erlend Štaub
Remont ja Ehitus
5. aprill 2019, 22:13

GALERII | Energiasäästlikkus on moes – ehitusmessi kolmas päev

Reede tõi Ehitusmessile taas hulgaliselt rahvast. Eesti Ehitab 2019 kolmas päev keskendus energiasäästlikule mõtteviisile.

Messi kolmas päev andis võimaluse taaskord tutvuda Eesti Näituste messikeskusesse kogunenud eksponentidega, kes oma tooteid ning innovatiivseid lahendusi tutvustasid. Kui messialal toimunu oli sarnane eelnevatele päevadele, erinesid aga seminaride teemad, mis olid kolmandal päeval seotud energiasäästlikkusega.

Seminarides arutleti erinevatel teemadel: Eesti Pottseppade MTÜ korraldas huvitavad seminarid kütteautomaatikast ning ahjude energiatõhususest ja kasutamisest passiivmajades. Eksperdid selgitasid, millised tahkkütteseadmed on kõige energiatõhusamad ning kuidas neid veel efektiivsemaks muuta – näiteks tõmbemoderaatoritega.

Hommikust saati kestsid ka erinevad seminarid, mida korraldas Esakoda MTÜ ühes koostööpartneritega. Räägiti taastuvatest energiaallikatest, korrusmaja kuluefektiivsetest liginullenergialahendustest, soojuspumpadest ja energiakaevudest, ventilatsioonist ning veel paljudest teistest energiat säästvatest lahendustest.

Vaata kolmandal messipäeval toimunut galeriist.