Breeze sarja kuuluvad lisaks toolidele ka kõrgema ja madalama seljatoega tugitoolid ning diivan. Tootja Cane-lineFoto: tootefoto
Kodu ja Aed
10. aprill 2019, 10:40

FOTOD | Aeg valida uut aiamööblit. Vaata selle aasta trende!

Kevade tulekuga avatakse terrassi ja aia hooaeg. Sellest lähtuvalt tekib kõigil soov midagi oma aiamööbli juures uuendada või rõdule mõni mõnus uus detail soetada. Olgu selleks laud, grill või diivan, sest just see annab kodule värskust. Õuemööblit valides tasub alati silmas pidada rõdu või väliterrassi suurust, et asjad ei oleks liiga kohmakad ning võtaks kogu ruumi enda alla. Samuti ei pea minimalistlikke detaile panema kõiki ühte aia nurka, tasub olla ikka loov ja mänguline.

Selle kevade aiamööbli moejoontes on miksitud põhjamaist kargusest ja romantilisest pehmusest. Metalli ja puidu kooslus mõjub igal moodsal rõdul hästi kergelt ja õhuliselt. Samas ei sega kedagi pehmenduseks lisatud padjad või mõnus punutud mööbel. Istemugavust saab veelgi rohkem suurendada istmepatjadega.

Breeze sarja kuuluvad lisaks toolidele ka kõrgema ja madalama seljatoega tugitoolid ning diivan. Tootja Cane-line Foto: tootefoto

Käepidemega lauake on terrassi või rõdu hitt. Tasub silmas pidada seda, et laud oleks kerge ja äravõetava lauaplaadiga, mida saab vajadusel kandikuna kasutada. Värvid varieeruvad veinipunastest valgete toonideni.

On-The-Move õuelauakesed, Conic õuediivan, Scatter õuepadjad ja Spot õuevaip. Tootja Cane-line Foto: tootefoto

Kui terrassi pind on suurem, siis saab sinna paigutada laheda puidust ribidega metallist jalgadel laua, mis on lisaks pilkupüüdvale välimusele ka väga praktiline – laud on kokkuklapitav, mistõttu on seda õuehooaja lõppedes mugav hoiustada.

Beam välilaud, Paon välitoolid ja Paon välipink. Tootja HOUE Foto: tootefoto

Suurematel rõdudel tasub mõnuleda lamamistoolis.

Elegantsed õuetoolid, õuetugitoolid ja õuediivan on punutud välimööbli parimad näited, mida iseloomustavad ülim mugavus ning minimaalne hooldus.

Breeze välitoolid ja Pure välilaud. Tootja Cane-line Foto: tootefoto

Sel hooajal on populaarsed ka suurematele terrassidele paigaldatavad mooduldiivanid, mida saab soovi korral kohendada lamamistooliks.

Kui on olemas mõnus õueala, siis on selle südameks ilusate ilmade ajal ka väliköök. Cane-line on sel aastal oma piire nihutanud ja toonud müügile Drop väliköögi. Drop sisaldab kõike, mida on tarvis selleks, et korralda terrassil või aias mõnus õhtusöök sõpradele. Ajatu disain muudab Drop väliköögi suurepäraseks kaaslaseks aastateks.

Drop väliköök. Tootja Cane-line Foto: tootefoto

Allikas www.elkemoobel.ee