Groveneer magamistoas.Foto: Groveneer
Sisustus
20. aprill 2019, 09:13

Unustage tapeet ja seinavärv! Groveneer on uus väärtpuidust dekoratiivne kattematerjal (2)

Kui tapeet tundub vastukarva ning lihtsalt värvitud sein igav, selle ettevalmistamine tüütu ja aega nõudev, siis Groveneer ja nende väärtpuidust dekoratiivne kattematerjal päästab päeva. Nad aitavad arendada eestimaist puidutööstust, pakkudes toormaterjali asemel kõrgetasemelist disaini. Groveneeriga saab tutvuda sisustusmessil Interjöör.

Groveneer ise on looduslikust täispuit-spoonist valmistatud materjal, mis on viimistletud naturaalse puiduõliga. Tema kasutamine on äärmiselt lihtne, ava pakend, eemalda liimipinnalt paber ja anna oma kodule uus hingamine! Groveneeri võib paigaldada ise, aga alati ei ole liiast ka spetsialistide appi kutsumine. Groveneer kombineerib kolm unikaalset elementi: elegantne stiil, põhjamaisus ja innovatsioon. 

Groveneer elutoas Foto: Miramii

Seda materjali iseloomustab "Peel&Paste" lahendusega naturaalne tammespoon, millega saad vaevata katta iga pinna puiduga. Nii pole toasein sugugi ainus koht, kuhu groveneeri panna annab, samahästi võib selle abil renoveeri vana laud. Groveneer ei vaja pärast paigaldust mingit järeltöötlust.

Groveneeri eelis paljude teiste materjalide ees on see, et seda saab ise mustrina 8 erinevast toonist kokku panna. Kui endal aega mustrit välja mõelda napib, siis tasub valida olemasolevate viie mustri seast. Groveneer annab mõnusa ilme just ühes seinas, kui teised seinad on ühevärvilised. 

Groveneer. Foto: Miramii
Groveneer. Foto: Groveneer
Groveneer Foto: Miramii

Groveneeri kasutamisest kirjutab Miramii.