TREIMANN X KORSARFoto: Treimann mööbel ja disain
Sisustus
17. aprill 2019, 09:23

Disainerid Hanna ja Karl Korsar kujundasid silmapaistvad sisustustooted (1)

Uue elustiili kaubamärgi The Korsar taga seisavad õde-venda Hanna ja Karl Korsar. Mõlemad tekstiilikunsti haridusega disainerid liitusid ühise nime alla sel talvel visiooniga luua ajatut, kvaliteetset, end hästi tundma panevat ning silmapaistvat toodet. Mõlemad kunstnikud on arusaamisel, et sa pead tegema seda, mis sind ennast sügavalt vaimustab ja innustab.

Idee luua ühe mööblisarja kõrvale Eesti kunstnike poolt loodud interjööri rikastavate aksessuaaride kollektsioon, tekkis soovist pakkuda kokkukõlavat ning terviklikku sisekujunduslikku lahendust. Treimann mööbel ja disain koostöös Korsaritega on loonud uuendusliku ja harmoonilise Ethnicraft tootesarja Anders kõrvale ainulaadse illustratsioonide ning kodutekstiilide assortii.

TREIMANN X KORSAR Foto: Treimann mööbel ja disain

Anders mööblisari oma peenejoonelise, oma musta metalli ja klaasi koosluses kutsub ta enda kõrvale midagi silmapaistvat, kuid graafiliselt lakoonilist nagu seda on Karl Korsari illustratsioonid. Tema pliiatsist paberile kantud kiretu ning tüüne tegelaskuju sügaval sees elab kirglik karakter. Just seda annab kunstnik plahvatuslike värvikombinatsioonide ning pead pööritama panevate mustrite abil edasi.

Väljapanek koosneb kuuest illustratsioonist ning kahest padja disainist. Happevabale 100% puuvillasele paberile trükitud graafilised lehed on palistatud musta metalse raamiga. Patjade valikust leiab kirkavärvilise prindi ning sameti kooslusi. Sarja nimeks sai "TREIMANN X KORSAR". 

Allikas: www.treimann.ee