.Foto: H&M tootefoto
Sisustus
3. aprill 2020, 11:54

KOGU IDEID! Milline võiks välja näha sinu kevadpühade laud?

Tore on tähistada kevadpühi ja lihavõtteid. Kaunis laud on aga pidupäeva uhkus. Alati tasub lisaks menüüle panna pisut rõhku ka ilusale lauakujundusele. Lauakaunistused ja mõni armas nutikas disainese annab aga hoogu kogu seltskonnale ja paneb end armastatuna tundma. 

Selle kevade teemaks on värvid ja küllus. Päikest täis kollane või mahlast nõretav roosa, aga ka helesinine ja merekohinat kõrvadesse toov rohekassinine toon annavad õige hoiaku. Üle ega ümber ei saa sel hooajal ka pastelsest toonist, mis paneb kogu skandinaavialiku heleda ruumi kumama.

IKEA  Foto: Marcus Lawett

Alati saab valgeid lauakaunistusi täiendada värvidega. Ülevoolavat ja kirevat nägu saab söögilauale anda kas värvikate toitudega. Võtame või puuviljad, marjad, meie porganditest ja peetidest rääkimata, mis annavad valgel taldrikul võluvaid toone. Kausitäis maasikaid särab laual nagu tõeline ehe. 

undefined Foto: Rene Granstrom

Lastega koos olles ei saa üle ega ümber maiustest, nendegi toonid võivad peolauale tuua võrratud värvid ja rõõmsa tuju.  

Foto: IKEA

Lihavõttepühade kaunistuste puhul on heaks nipiks seegi, kui kombineerida ühevärvilist koos mõningate mustriliste detailidega.

Minimlistlikud kodukaunistused. Foto: Hemtex

Särvakollaste päevalillede kombineerimine soojade roheliste toonide, naturaalsete materjalide ja lillemustritega toob igasse kodusse tükikese loodust ja õnneliku kevadmeeleolu. Kevadpühade südameks on kindlasti köök, mida ilmestavad lustakad päevalillemotiiviga tassid ja lehekujulised taldrikud.

Foto: H&M tootefoto

Kui kodus on kuhjaga põnevaid ja ilusaid värvilisi klaase, siis pole neid laual kunagi liiast. Eklektika ja värvid sobivad kevadisele lauale. 

Foto: Kaubamaja

Kunagi ei ole üleliigne üks kaunis klassikaline väikeste lillemustritega serviis. Mis lisab söögilauale romantikat ja paneb mõtlema ammustele aegadele. 

Villeroy & Boch kevadkollektsioon Foto: Kaubamaja