Tikkurila trendivärvidFoto: Tikkurila
Sisustus
17. aprill 2019, 14:30

Tahad sisustuse, aianduse ja disaini osas targemaks saada? Külasta kindlasti sisustusmessi INTERJÖÖR nõuandlat ja seminare!

Seminarid ja nõuandla sisustusemssil on hea võimalus professionaalidelt teada saada, millega võiks arvestada kodu ja aia kujundamisel, millised tüüpprobleemid võivad ette tulla, kuidas neid lahendada ja millised on hetkel kehtivad trendid.

Tippspetsialistile ei ole see esimene kodu või aed, mida kujundada nagu sinul, seega on tal palju rohkem teadmisi ja kogemusi. 

Kui isegi plaani koostamine tundub sulle ülilihtne, tuleb kohe vastata ka küsimustele: Milliseid materjale oleks otstarbekas kasutada? Millised värvid ja kooslused omavahel sobivad ning millise meeleolu koos loovad? Kuidas luua põnevaid lahendusi? Millised kardinalahendused võiksid kõne alla tulla avarate akendega ruumis, aga väikeste akendega? Kuidas arvestada erinevate aastaaegadega toas ja õues? Kas kodu sisekujundus ja aiakujundus peaksid olema omavahel kooskõlas? Millest üldse lähtuda valikute tegemisel? Ikka veel tundub kõik lihtne? Kodu- ja aiakujunduses on nii palju nüansse, mille peale ise ka kõige parema tahtmise juures ei tule. Isegi kui teooria on selge, siis praktilisi nippe saab jagada ikkagi keegi, kes kõike juba proovinud on.

Ideid, nõu ja praktilisi kogemusi saab teemaportaal iNkodu.ee ja Eesti Näituste AS-i korraldatud seminaridelt, kus on loengupidajatena esindatud oma ala professionaalid nii sisekujunduse, siseviimistluse kui aiakujunduse valdkonnast.

Paralleelselt seminaridega on avatud sisekujunduse, aiakujunduse ja kardinadisaineri nõuandla!

Teemad, mida seminarid käsitlevad, on näiteks tekstiilid sisekujunduses, sisekujunduse ABC plaani koostamine, nutikad seinalahendused jne.

Oma nõu ja jõuga on abiks sisekujundaja Svetlana Šatunova RUUMIKOJAST, aianduse teemadel annab nõu maastikuplaneerija-aiakujundaja Roman Ait, kujundaja-toonikonsultant, kelle käest saab seinalahenduste infot on aga Kamilla-Elis Kutnik ning teda toetab ehitus- ja värvikeskuse spetsialist Karl Bilder. Oma poolt ütlevad sõna sekka ka kardinadisainer Marika Tani, maastikuarhitekt Ülle Grišakov jpt.

Rohkem infot seminaride kohta siit.