Balteco dušisein.Foto: tootefoto
Sisustus
19. aprill 2019, 09:35

Täna saab hoo sisse sisustusmess "INTERJÖÖR"! Tänavuse messi rõhk on valgusel ja valgustusel

Juba sel nädalavahetusel toimub Eesti Näituste messikeskuses juba 22. sisustusmess Interjöör ja 27. Aiandusmess, mis Eesti suurima sisustusmessina hõlmab lisaks sisustusele ja aiandusele ka kinnisvara ning disaini valdkonda.

Mess püüab igal aastal leida tasakaalu aja jooksul traditsiooniks ja oodatuks muutunud tegevuste ning uute ideede vahel. Inimesed tahavad oma lemmikuid, aga samas igatsevad ka värskust. Uuendusena on tänavusel aastal rõhk valgustusel, sest Eesti valgusdisainil on tänavu 60. juubeliaasta. 

Juba 22. korda toimuval messil on olemas kõik populaarsust kogunud tegevused – rohkelt eksponente nii Eestist kui välismaalt, tasuta sise- ja aiakujundaja nõuanded, seminarid ja töötoad ning rahvusvaheline floristikavõistlus.

Lisaks sisustusmessile hõlmab Interjöör endas ka aiandus- ja kinnisvaramessi. Aiandusmess toimub juba 27. korda ja messi raames toimub rahvusvaheline õppivate floristide võistlus „Läänemeri“. Külastajad saavad tasuta aiandusalaseid nõuandeid, laiendada oma silmaringi restaureerimises, kodu ja aiaga seotud teemadel ja harida end säästvate ehituslahenduste vallas.

Kinnisvaramessil saab sel aastal lisaks kinnisvaraettevõtete messipakkumistele tutvuda ka uusarendustega ning küsida professionaalset nõu tasuta nõuandlatest.

Disainilaat on sisustusmessi enda seest välja kasvanud eraldi messiharu, sest iga aastaga muutus kodumaise disainikauba nõudlus ja pakkumine aina suuremaks. Disainilaat koondab endas kokku suurimad ja parimad käsitöömeistrid, ehtekunstnikud, disainerid ja keraamikud. Puudutatud saab nii kodu, ilu, tervis, hing kui meel.