Foto: STEFANO BUONAMICI
Sisustus
24. aprill 2019, 10:56

Boheemlaslik BOHO on ka sel aastal jätkuvalt moes

Kui sulle meeldib eklektika, erinevad värvid ja pisut kunstihingele mõeldud interjöör, siis on Boho sinu jaoks see ainus ja õige. Boheemlaslik Boho on jätkuvalt interjööris moes ja seda kõikides värvitoonides. 

Boho on sinu jaoks, kui sul on tunne, et midagi on justkui sinu kodust puudu. Kui tuju teevad paremaks suured lillemustrilised padajad, idamaine vaip või loomanahksed tumbad, siis on boho sinu stiil. Eklektilised ja hipilikud detailid moodsas kodus annavad kõige bohoma olemise. Boho seob endas natuke ülevoolavat luksust ja samas absoluutset vabadust valida koju mis hing ihaldab.

Boho interjöör on tegelikult pärit Prantsusmaalt. Boho tuleb sõnast Bohème, mis omakorda tõlkes tähendab mustalne. Ta on stiilne, värvikas ja samas veidi hoolimatu, hoides kõrgel vanu väärtusi ja väärtuseesemeid. Boho värviks number üks on olnud kaua kollane, sest see on särav päikese värv.  Boho tähendabki suurt hulka värv, mis esmapilgul jätavad tõelise kaose mulje, hiljem selgub aga nende ideaalne kokkusobivus. Tekstiilid ja nende kasutamine on Boho puhul väga olulised.