ToolidFoto: tootefoto
Sisustus
29. aprill 2019, 13:24

RUUMIKODA BLOGI SOOVITAB: 11 paika, kus mõnusaid asju interjöör või majapidamisse leida!

Kui soovid oma kodus teha värskenduse või lihtsalt mõne kerge muutuse koduses olemises, siis tekib alati küsimus, kust ja miks mõni endale sobiv asi kiiresti leida. RUUMIKODA blogi annab selles osas nõu ja toob välja 

Kindlasti mõnikord mõtlete, kust leida lahedaid disainesemeid, mööblit, valgusteid, aksessuaare? Mõtlesin jagada mõndasid enda lemmik kohti, kus shoppan ja kogun inspiratsiooni või niisama unistan,  et kui palgapäev oleks iga päev.

SNUG – e-poes on esindatud erinevad põhjamaade kaubamärgid nt. House Doctor, Bloomingville, Hübsch jt. Leiate sealt kõike Skandinaavia stiilis alates mööblist ja valgustitest kuni peeglite, vaipade ja muude aksessuaarideni välja.

STUDIO LIVING – lubab tuua meieni julge ja loomingulise disaini. Brändide valikut tehes on au sees eelkõige vähemtuntud väiketootjad ning jätkusuutlik Skandinaavia ja Euroopa mööblidisain, mida poest niisama ei leia.

NORDIC DESIGN HOME | Kopli 6, Tallinn – inspireeriv kaasaegne Skandinaavia mööbel, valgustid ja aksessuaaride salong/ kohvik Kalamajas.
PS. seal saab maagilist kohvi HUNTERIOR | Väike-Männiku 5, Tallinn – eriline koht, kus Skandinaavia vibe kohtub boheemlasliku stiiliga, etniline nüüdisaegsega ja vana uuega. Tegemist on elustiilipoega, kus lisaks mööblile leiab erilisi ja põnevaid kodusisustustooteid tervest laiast maailmast. Toovad maale brände HK Living, Love Warriors, Snowdrops Copenhagen ning Tine K. Home.

TREIMANN | Poordi 1, Tallinn – on oma tootevalikusse valinud parima kvaliteedi, moodsa disaini ja mõistliku hinnaga tooted Euroopa südamest. Lisaks mööblile pakuvad pidevalt täienevat valgustite ja aksessuaaride valikut, tähtsal kohal on ka tunnustatud Eesti kunstnike looming. Mulle meeldivad seal salongis eriti Notre Monde omanäolised kandikud ja Ethnicrafti mööbel.

Loe edasi RUUMIKODA blogi.