Planeerige ühist aega, sest muidu seda ei tulegi. Foto: Christiana Rivers / Unsplash
Nipid
10. mai 2019, 20:46

Ära lase suhtel närbuda! 5 head nõuannet, kuidas partneriga oma aega leida (1)

Väikeste lastega peres on üsna raske leida aega vaid kahekesi olemiseks. Suhe kipub sellisel juhul üsna nukraks ja üksildaseks muutuma. Lapsevanema elu vajab nutikat planeerimist ja nii leiate aega ka teineteisele.

1. Väikesed hetked. Juhul, kui pere pesamuna veel vankris lõunauinakuid teeb, siis minge koos jalutuskäigule. Nii saavad aetud tähtsamad jutuajamised ning ka keha kerge treeningu.

2. Varahommikud ja hilisõhtud. Muidugi on raske vara ärgata või võtta õhtust lisatunde, kuid paarissuhte väärtustamiseks võivad need olla ainukesed ajad. Mõnel hommikul koos varem ärgates saab kohvi rahulikult juua ja päevaplaane arutada. Õhtul ärge unustage ennast nutiseadmesse, vaid kasutage seda aega tõeliselt koos olemiseks.

Planeerige ühist aega, sest muidu seda ei tulegi. Foto: Christiana Rivers / Unsplash

3. Tunne huvi. Lastega tegelemine võtab suure osa vanemate tähelepanust ja teinekord tundub, et nende jutuvada ei lõpe iialgi. Ära unusta selle kõige juures ka partneri käest küsida, kuidas tema päev läks. Ka lapsed peavad mõistma, et vanemad tahavad omavahel rääkida.

4. Tegevuste nimekiri. Mõelge koos, millele tahaksite koos rohkem aega veeta ja pange need kirja. Ärge unustage ka seksi ja ühist intiimset aega!

5. Planeerige ühine aeg. Tõde on see, et kui ei planeeri, siis midagi ka ei juhtu. Võtke ette oma perekalender ja märkige sinna, millal saaksite minna koos kinno, õhtust sööma või on võimalik võtta vaba nädalavahetus kodust eemal. Leidke selleks ajaks lastele hoidja ning tehke plaanid teoks!

Ole tänulik! Tihti kipume võtma oma partnerit enesestmõistetavana. Ütle talle, et oled tänulik teie suhte ja ühise elu eest. Leidke koosolemise hetki ja nautige neid, sest olles õnnelikud lapsevanemad on ka teise lapsed rõõmsad.

Ole oma hea suhte eest tänulik ning anna ka partnerile sellest teada. Foto: J Carter / Pexels