HARIO UCHI sirge termotassFoto: www.kafo.ee
Sisustus
14. mai 2019, 12:35

Termostasside võidukäik! Haara tee või kohv kaasa ja naudi jooki stiilselt (2)

Plastikuvabamaailm rühib aina rohkem selles suunas, et veepudelid ja termostassid teevad võidukäiku ning ühekordne plastik on kadumas. Lemmik joogi saab rõõmsalt tööle või jalutuskäigule kaasa võtta ja matkata, kuhu süda lustib. Enam ei piira meid kohvikuseinad ega kuhjaga kaasa tulev papist ja plastikust koosnev praht.

Kuna termostassid ja termospudelid on mõeldud nii sooja kui külma vedeliku hoidmiseks ning nad muutuvad aina stiilsemaks ja populaarsemaks, siis toome siinkohal välja mõned meie lemmikud.

Koziol on 1927. aastal Saksamaal sündinud märk, mis on algusest saadik vaadanud tulevikku ja olnud keskkonnateadlik, samas uskudes, et plastist ei pea päriselt loobuma, kuna seda on võimalik tarbida ka vastutustundlikult. Kozioli tooted on valmistatud termoplasti ja tselluloosi segust, mis on kõige keskkonnasõbralikum materjal, kuna on 100% taaskasutatav, ei sisalda kahjulikke lisaaineid ja on sealjuures täiesti BPA-vaba. 

Kozio kerge ja käepärane termotass. Foto: Kaubamaja

Taani sisustusbrändi iseloomustab disainiklassiku Arne Jacobseni 1937. aastal loodud tüpograafia kasutamine erinevatel aksessuaaridel. 

Arne Jacobseni tähetassid ja pudelid hoiavad jooki soojana ja on väga efektsed. Foto: Kaubamaja

Eva Solo on rahvusvaheliselt tuntud Taani kaubamärk, mis toodab disainköögitarvikuid ja aksessuaare. Selle kaubamärgi tooted on viimse detailini läbi mõeldud ja funktisonaalsed. Lisaks on i peal punktiks just nende disain ja minimalism.

Eva Solo teetass, mis sisaldab sõela ja on äärmiselt stiilne. Foto: Kaubamaja

Hario Uchi termotassid on väga käepärased ja mõnusad kasutada. Nad hoiavad joogi mõnusalt sooja mitmeid tunde, aga lisaks on ka väga head külma kokteili pakkumiseks. 

HARIO UCHI sirge termotass Foto: www.kafo.ee

24Bottles on 2013. aastal Itaalias ilmavalgust näinud kaubamärk, mille üllas eesmärk on vabastada planeet ühekordselt kasutatavatest plastpudelitest. 
24Bottles pakub laia valikut hoolikalt kujundatud kvaliteetseid roostevabast terasest pudeleid, mida on mugav kaasas kanda – nii ei pea muretsema oma igapäevase piisava veetarbimise pärast. Muide nende filosoofila on, et ilus disain parandab ka tervist. 

24Bottles Foto: Kaubamaja

Allikas: Kaubamaja